Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawska90

Przemieszczenie łechtaczki - ŁĄTKOWSKI !!!!!

Polecane posty

Gość Ciekawska90

Zabieg ten ma na celu przemieszczenie łechtaczki w kierunku cewki moczowej w celu polepszenia doznań seksualnych. Zabieg może być wykonany w znieczuleniu miejscowym jak i w ogólnym. Wymaga pozostania w Klinice 1 dobę. Czy któraś z was przeszła tą operację albo jest nią zainteresowana???? Jak wyglądają te miejsca po takiej operacji??? Czy to chodzi o to, żeby wystającą łechtaczkę schować pomiędzy wargami sromowymi czy nie?

Gość Ciekawska90
Ponawiam

Gość olka199052
tez jestem tym zainteresowana.. po opisie wydaje mi sie ze to operacja dla tych co maja wystajace lechtaczki..a ja wlasnie taka mam;/ mial ktos tutaj taki zabieg??

Gość Ciekawska90
No właśnie ja też mam taką łechtaczkę i straszne kompleksy z tego powodu. Do tego jeszcze wystające wargi sromowe. Chciałabym zoperować się w tamtym miejscu, tylko nie wiem czy to bezpieczne.

Gość czy bezpieczne
łatwo się domyśleć że jeśli lekarz coś sknoci stracisz czucie w łechtaczce,, więc po co w ogóle robić zabieg ? lepiej zaakceptować swój wygląd

Gość Ciekawska90
Gdyby to było takie proste.

Gość czy bezpieczne
chcesz przemieścić łechtaczkę ? to co uznajemy za "łechtaczkę" to zaledwie jej główka, cała łechtaczka jest ukryta w kroczu pod skórą i ciągnie się od główki aż do wejścia do pochwy... może lekcja anatomii ?

Gość Ciekawska90
ukryte, sorrki za błąd

Gość Adrian Jenot z eNKeja
kup se dildo z wichajstrem na łechtę albo jak partner będzie Cię penetrował to niech wspomaga paluszkami a Ty sobie wsadź paluszki w d00pę to będzie orgazm łechtaczkowo-analno-waginalny!