Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ciekawska90

Przemieszczenie 艂echtaczki - 艁膭TKOWSKI !!!!!

Polecane posty

Go艣膰 Ciekawska90

Zabieg ten ma na celu przemieszczenie 艂echtaczki w kierunku cewki moczowej w celu polepszenia dozna艅 seksualnych. Zabieg mo偶e by膰 wykonany w znieczuleniu miejscowym jak i w og贸lnym. Wymaga pozostania w Klinice 1 dob臋. Czy kt贸ra艣 z was przesz艂a t膮 operacj臋 albo jest ni膮 zainteresowana???? Jak wygl膮daj膮 te miejsca po takiej operacji??? Czy to chodzi o to, 偶eby wystaj膮c膮 艂echtaczk臋 schowa膰 pomi臋dzy wargami sromowymi czy nie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ciekawska90
Ponawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olka199052
tez jestem tym zainteresowana.. po opisie wydaje mi sie ze to operacja dla tych co maja wystajace lechtaczki..a ja wlasnie taka mam;/ mial ktos tutaj taki zabieg??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ciekawska90
No w艂a艣nie ja te偶 mam tak膮 艂echtaczk臋 i straszne kompleksy z tego powodu. Do tego jeszcze wystaj膮ce wargi sromowe. Chcia艂abym zoperowa膰 si臋 w tamtym miejscu, tylko nie wiem czy to bezpieczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy bezpieczne
艂atwo si臋 domy艣le膰 偶e je艣li lekarz co艣 sknoci stracisz czucie w 艂echtaczce,, wi臋c po co w og贸le robi膰 zabieg ? lepiej zaakceptowa膰 sw贸j wygl膮d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ciekawska90
Gdyby to by艂o takie proste.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy bezpieczne
chcesz przemie艣ci膰 艂echtaczk臋 ? to co uznajemy za "艂echtaczk臋" to zaledwie jej g艂贸wka, ca艂a 艂echtaczka jest ukryta w kroczu pod sk贸r膮 i ci膮gnie si臋 od g艂贸wki a偶 do wej艣cia do pochwy... mo偶e lekcja anatomii ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ciekawska90
ukryte, sorrki za b艂膮d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adrian Jenot z eNKeja
kup se dildo z wichajstrem na 艂echt臋 albo jak partner b臋dzie Ci臋 penetrowa艂 to niech wspomaga paluszkami a Ty sobie wsad藕 paluszki w d00p臋 to b臋dzie orgazm 艂echtaczkowo-analno-waginalny!

Udost臋pnij ten post