Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paboy

jestem ofiarą molestowanie ??

Polecane posty

Witam was ! mam skończone 15 lat oraz jestem dziewczyną . jakiś miesiąc czasu dostałam pracę w sklepie , mieszkam tymczasowo za granicą z rodzicami , a wiec bez problemu przyjmują tu osoby do pracy w moim wieku . Mój szef jest Pakistańczykiem . ostatnio w klasie kolega do mnie podszedł i zapytał się czy nie boję się w tym sklepie pracować ... zapytałam się czemu , odpowiedział mi że podobnież mój szef został wyrzucony ze swojego państwa za molestowanie , zignorowałam uznałam że to jest jakaś plotka , lecz moja koleżankę z pracy również doszły słuchy od innych osób . Ostatnio mój szef gdy nikogo nie było w sklepie przytulił mnie , następnie parę minut później przytulił ponownie oraz pocałował w policzek , któregoś dnia przytulił mnie położył swoją rękę na moim policzku i kierował ją w swoją stronę miałam wrażenie że ma zamiar mnie pocałować w usta , odkręciłam głowę a on pocałował mnie w policzek ... następnie często ociera swoją rękę o moje 4 litery , dotyka za brzucho... naprawdę nie mam pojęcia co mam myśleć jestem przerażona ;-( proszę doradźcie mi ...

Gość jesteś

Gość sdsdsdsdsdsd
moze jak widzi młode mięsko to robi się głodny

Tak,to molestowanie.Powiedz to komuś komu ufasz,najlepiej rodzicom ale to może być trudne.Możesz też zadzwonić na telefon zaufania.Zrób coś zanim zrobi Ci coś naprawde strasznego.

ellaneczka ... właśnie trudno mi powiedzieć o tym komu kolwiek ... najlepiej chciała bym uznać to za moją jakąś wyobraźnie ale nie mogę ... wiem że coś jest nie tak..