Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrek_26Łódź

Czy każda z Was boi się stabilności, stalego związku ???

Polecane posty

Gość piotrek_26Łódź

Powiedzcie mi miłe panie, czy jest jeszcze w dzisiejszych czasach poznać dziewczynę taką na całe życie? Taka , która nie ucieka jeśli zaczyna się mówić o stabilności, o rodzinie. Byłem dość dlugo z dziewczyną, ponad 8 lat, ale skończyło się gdy zaczęły się rozmowy o rodzinie. Troszkę się zraziłem. Piotrek Łódź

Gość wolna_łodź_28
Raczej zawsze jest odwrotnie :) ja szukam osoby która jest dojrzała emocjonalnie, zna słowo odpowiedzialność, umie okazać to że kocha. Określiłabym to tak: nie każda dorosła do bycia w związku i tyle. Ja rozstałam się po 10 latach związku. Nadal szukam, mam dość poznawania facetów którzy zatrzymali sie w wieku 15 lat! Nie przejmuj się Piotr, najdziesz swoją połówkę.

Gość 6uthfvd
nie kazda bo widze ze kolezanki ciagnie do tego, ale ja sie boje wiazac, chcialabym miec kogos na powaznie, na stale, stworzyc mocny zwiazek, rodzine ale jak juz zaczyna wszystko isc w tmy kierunku to uciekam :O

Witaj :) chciałabym Ci pomóc, ale nalezę właśnie do tych kobiet, które nie angażują się w stały związek i nie myślą o rodzinie, dzieciach itp Ale uwierz, że jest mnóstwo kobiet, które marzą o tym by mieć własna rodzinę i kogoś do końca życia, na dobre i na złe ;) Najwyraźniej Twoja była nie miała takiej potrzeby. Druga opcja to taka, że być może chciała, ale nie z Tobą :( może coś sie w niej wypaliło, może jakaś rutyna się wkradła... Ale widocznie tak musiało być, ze się rozstaliście i wierzę, że znajdziesz taka kobietę która nie będzie miała wątpliwości :) Tego Ci serdecznie życze :)

Gość 6uthfvd
no i ja trafiam zawsze tak ze to facet mysli o nas powaznie, jeden chcial sie oswiadczyc. zazwyczaj jest na odwrot i to kobiety daza do tego a facet tchorzy. moze dlatego ze nie daze do tego i ne chce tego do tak dziala na facetow...

Gość piotrek_26Łódź
No cóż, wierzę , że są jednak dziewczyny które chcą stworzyć rodzine, ale bardzo ciężko trafić na taką osobę, a co do mojej byłej, to dość dziwny przypadek gdyż po tym jak uciekla za jakiś czas chciała wrócić i mimo to ze jej wybaczyłem to znowu uciekla jak zaczęły się rozmowy o malżeństwie. Z jednej strony chce a z drugiej boi się odpowiedzialności. Nie kumam tego, przeciez chyba o to chodzi w życiu, rodzina, itp ja w tym widze sens zycia :)

Gość Lilly E.Ewellinka
nie martw się na pewno jest wiele dziwczyn, które tylko o tym marzą:)

myślę jednak, że nie ma sensu na Nią czekać. Takie powroty powodują, że jeszcze bardziej cierpisz. Skoro ona nie jest pewna czego chce to może lepiej będzie jak oboje zaczniecie układać sobie życie....osobno. A ile już nie jesteście razem ?

Gość piotrek_26Łódź
w sumie 1 rok

Gość lady musicca
raczej to faceci nie chcą.. Może nie jest pewna, czy może ci ufac, czy ją na prawdę kochasz? wiesz, jak się słyszy, że ludzie są ze sobą dla układu itp...

Gość flatka
Wiadomo, małżeństwo = więcej obowiązków i mniej beztroskie życie. Nikt się do tego nie śpieszy. Gdybym to ja była taka mądra przed ślubem.:O:(

Gość piotrek_26Łódź
mam 🖐️

Gość Ja owszem, boje sie . ale
cassablanca ma blizniaki i chyba wyszla za maz

Gość smutasna sama
Kiedys dawno temu ,balam sie ...zalozylam rodzine i ....bum ....rozwod,teraz maze o stalym zwiazku i stabilnosci

Gość smutasna sama
* marze*

Gość cassablanka wyszla,bo kasa
:D

Gość kot13
Gdyby mi płacił 5 tys miesięcznie też bym za takieo wyszła :classic_cool:

Gość Emmett Fitz-Hume
Po chooja ci na stale :O

widzisz Piotrze tak to juz jest, czasem człowiek niechcący znajdzie się na życiowym zakręcie. Uwierz są dziewczyny, które chca stabilizacji, mieć rodzinę, kochajacego męża.tylko moim zdaniem trudno znaleźć ludzi szukających tego samego. Ja marzyłam o ty, co TY i co -dostałam po tyłku i teraz mi jest cięzko ale z czasem się pozbieram.

Gość piotrek_26Łódź
dzik

Odkąd pamiętam w większści to faceci unikali i unikają jak ognia odpowiedzialności, tematu o rodzinie.A jesli są też takie kobiety jak Twoja była ,to chyba miałes wyjątkowego pecha.Bedzie dobrze nie ona jedna i nie ostatnia.Każda zmora znajdzie swego amatora;)

Powienies się cieszyć bo ja własnie min dzięki Tobie nabieram wiary, ze sa jeszce normalni faceci:)powaznie myslacy

Gość dr.avalanche
piotrze - jak masz środki to poszukaj w azji, tam większośc kobiet tego właśnie chce !!! tutaj zaledwie dawno pozajmowana garstka.

Gość Kamecha wylogowany
baba to worek na spermę :classic_cool:

Gość piotrek_26Łódź
Przepraszam za nieobecność, ale poznałem kobietę na dziale erotycznym.

Gość facet_3
"co do mojej byłej, to dość dziwny przypadek gdyż po tym jak uciekla za jakiś czas chciała wrócić i mimo to ze jej wybaczyłem to znowu uciekla jak zaczęły się rozmowy o malżeństwie." - Nie trzeba było rozmawiać tylko się oświadczyć. :D Gdybyś się po prostu oświadczył to może by się zgodziła. Ty musisz być pewien, że chcesz, a nie tylko przebąkiwać.

Gość glupi ty chlopie
:O

Gość KaAsia24
W odpowiedzi na twoje pytanie, tak, są jeszcze takie kobiety i sadze ze jest ich sporo które podobnie jak ty szukają stabilności związku chcą założyć rodzinę. są rożni ludzie o rozmaitych potrzebach i to samo mogę powiedzieć ja... rozstałam się z chłopakiem rok temu po 4 latach chciałam i myślałam już o czym więcej rodzina itp a tu rozczarowanie, zostawił mnie... a ja po tych doświadczeniach stwierdziłam ze właśnie ktoś bliski jest moim motorem do wszystkiego a teraz muszę radzić sobie bez niego:( pozdrawiam

Gość dyddyh
y