Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spokojna20

Testy ciążowe sprawadzają sie ?

Polecane posty

Co myślicie o testach ciążowych czy przynoszą pożądany efekt, podaja prawidłowy wynik powiedzcie jak było w waszym przypadku ?

Gość yyyyyyyyyyyyy
w moim pzypadku test wypadl rewelacyjnie :)

Gość przyszła-już obecna mama
ja wykonałam o Boooooziuuu, niezliczoną ilość testów, każdy pokazywał brak ciąży (następnie potwierdzany badaniem B-HCG), i ten jeden upragniony...........za pierwszym razem ledwie dostrzegalna druga kreska,za drugim również bledziusieńka ale już dostrzegalna kreska, następnie test z krwi i potwierdzenie na USG - ciąża bliźniacza:) Dziś jestem mamą parki w wieku lat 3 i 4 m-ce:)

Mało wypowiedzi może ktoś jeszcze powie nam o swoim doświadczeniu z testami ciążowymi

u mnie się sprawdziły. jeden wyszedł pozytywny i wtedy w ciąży byłam. inne które robiłam nie wykazały ciąży bo owej ciąży nie było.

przy drugiej ciąży jak zrobiłam test tydzień po spodziewanym okresie wyszedł negatywny. Miesiąc później poszłam do gina i ten stwierdził powiększoną macice, rano zrobiłam test i był pozytywny. Później na USG wyszło, że przy pierwszym teście negatywnym byłam w ciąży ;)

oj to współczuje :( ale zobaczysz że będzie dobrze !!! nastepną dzidzie urodzisz !!! zobaczysz ;] bedzie sliczna i podobna do mamusi

Gość dokladnie tak to jest
ja wykonalam cala mase testow - i nic ciazy nie bylo -PRAWDA, a potem raz zrobilam i okazalo sie ze jestem. A teraz jestem mama :D , wiec testy sie sprawdzaja

Gość aaaa_aaaa
1 negatywny - brak ciąży. W następnym cyklu zrobiłam 2 (ale już czułam że będzię pozytywny) i oba pozytywne :)

Dziś rano robiłam test i ta druga kreska wyszła mi bardzo jaśniutka ale zauważalna i nie wiem do końca czy ciąża czy nie. Więc jak myślicie dziewczyny kiedy powinnam wykonać kolejny test??

ja dzisiaj zrobiłam 2 testy i wyszły mi pozytywnie, lekarz stwierdziła że to 5 tydzień ale powie mi na 100% jak zrobi USG

Gość aaaa_aaaa
maramaj - ja miałam taką samą kreskę i szukając wpowiedzi na ten temat (wtedy) myślę, że możesz się cieszyć :). Gratuluję!

może zrub kolejny test jutro;] z rana :] a potem leć do lekarza i dbaj o dzidzie :)