Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsdsds

ja jestem jakaś chora psychicznie.po co to robie?

Polecane posty

Gość dsdsdsds

nie wyzywajcie mnie od kretynek tylko pomózcie. Kiedys spotykalam się z facetem dwa miesiace to była moja pierwsza miłość.Zostawił mnie,bo wszystkie laski po 2 miesiacach zostawiał...zostawil mnie dna innej ,po droch miesiacach ja tez zostawił i potem mial kolejną też na dwa miesiace.Problemw tym z eni emoglam zniesc mysli że zostawił mnie dla innej a ja go kochałam.Minał rok mam swojego faceta ale ciagle sledze laski ktore były po mnie:Oostatnio nawet nawiazałam kontakt na nk z przyjacielem tej dziewczyny dla ktorej mnie zostawił.uwidłam go umówiłam się i wcisnełam na impeze zeby zobaczyc tą dziewczynę.Obsereowałam jej zachowanie,była tęgawa niespecjalna ale bardzo śmiała wulgarna sukowata.Jest zazdrosna o przyjaciela i nie polubiła mnie.Pewnie nawet nie pamieta mojego byłęgo juz dawno,dla niej był to epizod a aja tym zyję:O

Gość dsdsdsds

Gość dsdsdsds

Gość dsdsdsds

Gość szkoda komentowac

Gość dsdsdsds
nie wiem widac nie jestem skoro o tym mysle.Tamten był pierwszym nigdy tak nie kochalam

Gość o chryste panie /
bo nie skończyłaś z tym facetem . kochałaś go i nie znienawidziłaś gdy Cie zostawił. ja uważam, że powinnaś z nim pogadać i powiedzieć co czułaś, myśle, że Ci ulży .

Gość owiązkowe - wybierz pse

Gość o chryste panie /
przy okazji zbluzgaj go na koniec niech cie popamięta cham jeden

Gość dsdsdsds
próbowalam poggadac on mnie nienawidzi.Zerwał ze mna i ukrywal ze spotyka sie z inną.Ukrywam bo bał sie ze ja tez kogoś znajde nei chciał mnie ale bylz zazdrosny nie mogł zniesc mysli ze bede zkims.Jak sie dowiedzialam,,ze sie zkims spotyka też poznałąm kogoś.Teraz on twierdzi,ze mnie nienaidzi ż ejestem pomyłka jego życia że nie chce mnei znać.!A sam mnie zostawił!:O

Gość dsdsdsds
chce do niego wrócić i wszystko naprawić żeby było zawsze tak samo , codziennie tak samo i żebym kochała tak samo

Gość o chryste panie /
up3 podszyw, ale zgadzam sie:D