Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto ze mną

kto się ze mną odchudza od dzisiaj i codziennie zdaje relacje :) ?

Polecane posty

Gość kto ze mną

chciałabym się zacząć odchudzać ale wiem, że lepiej wspólnie. ma się wtedy lepszą motywację. zachęcam do pisania co się jadło i piło w ciągu całego dnia. to dobra metoda bo pozwala spojrzeć realnie na ilość przyswajanych kalorii? ja zaczynam od jutra na diecie niskokalorycznej.

Gość Galareta 1
wyklucz całkowicie mięso i tłuszcz , a także białe pieczywo

jutro 16 wiec ja zaczynam od jutra....troche ostatnio mi przybyło i źle mi z tym

żle mi z 64 kilowym ciałem a dobrze na głodzie

miałam jakies 6 lat temu ale wtedy wazyłam 40 kilo... teraz latek przybylo i tluszczu też

ok ja z wami jesi mozna to bedzie moje pierwsze odchudzanie takze piszcie co jecie bo ja nie wiem jak sie do tego zabrac

ALE JA MAM ZAMIAR OSTRO ZACZĄĆ I NA POCZATEK TROCHE SIE PRZEGŁODZIC

Gość parówa
Hej ja właśnie dziś też podjęłam decyzję o odchudzaniu od jutro, gdyż od poniedzialku nigdyu mi się nie udaje:P zamierzam pić rano kawe z mlkiem i słodzikiem więc prawie w ogóle kalori:D na obiad kromke jakiegoś pieczywa ciemnego beż masła a na kolacje jogurt.:D i tak przez jakis tydzień żeby zrzucić te 3 kilo które ostanio przytyłam i poczuć sie fajnie:) póżniej zamierzam to utrzymywac i jeszce schudnąć parę kilo ale już wolniej, nie jedząc po 18, i ograniczając porcje jedzenia :)

Gość tez waze za duzo
czesc dziewczyny,ja tez sie przyłaczam.mam 4 kilo do zrzucenia tak na poczatek,i nigdy sie nie odchudzałam,wiec chetnie poczytam i sprobuje powalczyc!

Gość parówa
Właśnie piję kawę na śniadanie, w ogromnym kubkuuuuuu:P o 14:00 zamierzam zjeść "obiad":D

a ja zjadłam jogurt 180 gram pomarańcze i jabłko i wypiłam mała cole light :) i nie jestem głodna:) póxniej mam zamiar zjeść jeszcze jabłuszko i tyle:)