Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośka_28

Powiedzieć mu że byłam prostytutką?

Polecane posty

Gość gośka_28

Przez ok. 1,5 roku - 8 lat temu spotykałam się z facetami za pieniądze. Mam obecnie narzeczonego. Kiedyś, na początku, pytałam go o rózne rzeczy, czy chciałby znać "ciemne sprawki" z przeszłości - powiedział że woli nie wiedzieć, bo to nie ma znaczenia, a może coś zepsuć. Po odejściu z "zawodu" miałam oczywiście chłopaków na stałe, ale ten jest naprawdę poważny. Powiedzieć mu jednak czy nie - i dlaczego?

Powiedzieć. Na kłamstwach itak niczego dobrego nie zbudujesz, a prawda itak może kiedyś wyjsć na jaw.

Gość nie pieprz głupottdffn n
prostytutka zawsze bedzie postytutką , to tak jak alkoholik! Raczej nie ma odwrotu

Gość nie o nie
Jeśli mu powiesz to go zranisz i odejdzie od ciebie- zastanów się czy tego chcesz...

sorki nikt nie chce miec zony która była kurwą 🖐️ kobieta która jest kurwą jest dla mnie przedmiotem niczym więcej

Gość tylko takftgyhuio
PROSTYTUTKI pracują w burdelach i nie siedza przed kompem tylko zajmuja sie facetem

Gość gość
Uczciwie wobec niego byłoby mu powiedzieć. Takie sprawy wcześniej czy pózniej wychodzą na jaw. Ja niechce cię oceniać ale osobiście bym takiej kobiety nie udźwignął psychicznie. Powodzenia!

Gość gość
autorka siedzi prawie 4 lata i czeka na twoje opinie

Gość gość
Może siedzi,kto wie?

Gość gość
chybaś głupia kobieto jak but. Większość bogobojnych kobiet to prostytutki, wystarczy, że współżyją ze swoimi mężami za prezenty, bo tak już urządzony ten je&ba&ny katolicki kraj pełen mizoginów i zboczonych księży

Gość gość
Według mnie w szczęśliwym związku powinno się mówić drugiej stronie o takich rzeczach. Ale ja to sobie nie wyobrażam jak ktoś kto był prostytutką może się prawdziwie zakochać. Chyba tylko w pieniądzach faceta i bezpieczeństwie które pieniądze jej dają.

Gość gość
mężczyźni zdają sobie sprawę z wasze przeszłości większość kobiet sypia z kim popadnie albo za pieniądze. Mało, która się szanuje

Gość koniushykrolewski
Generał Jewgienij Pitowranow z-ca szefa MGB, które zastąpiło NKWD. -Nigdy się nie przyznawaj! Nawet jak jakiś mąż złapie cię nagiego na swojej żonie! Nawet jakby złapał cię za ch..., nie przyznawaj się! ze strachu penis zrobi się maleńki, wyślizgniesz się i uciekniesz- pouczał potem młodych czekistów. y y słuchaj starszych, nigdy się nie przyznawaj, bo i po co, żeby głupek, zmarnował ci życie

Gość gość
Dzisiaj tylko te kobiety sa wierne ktore na cmentarzu przebywaja to juz nikomu nie daja

Gość gość
Prawda!!!

Gość koniushykrolewski
do niewierności, jak i do tanga trzeba dwojga, kobieta to szmata, a facet to co , ma powodzenie