Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chypachupsss

Jestem chora, zmeczona...

Polecane posty

Gość chypachupsss

od 4 tyg mam zapalenie oskrzeli, pluc czego tam jeszcze:( ciezko mi sie oddycha:( jestem zmeczona sama choroba jak i antybiotykami:( dziewczyny mialyscie juz tak moze? tak ccialam sie tylko wygadac:(

Gość chypachupsss
oby tak bylo:) lekarze mowia ze to dziwne, ze po tygodniu po antybiotykach zapalenie oskrzeli powinno przejsc, a nie sie pogorszyc... to juz 4 tydzien, musialalm juz prejsc na zastrzyki:(

Gość iksinska
Co Wy ludzie macie z tymi antybiotykami? 30 lat z hakiem, jak chodzę po tym świecie i antybiotyki ostatnim razem w dzieciństwie brałam. To świństwo jak cholera, a teraz byle katar i już antybiotyki... chore!

Gość chypachupsss
a ja uwazalam tak samo jak Ty.... nigdy w zyciu nie bralam zadnych antybiotykow, dolekarza szlam tylko jak potrzebaowalam zwolnienia, ale recepty nigdy nie wykupilam, tylko leczylam sie domowymi sposobami.... i babcia zawsze mi powtarzala, ze takie niewyleczone przeziebienia kiedys zejda mi na pluca:) i prosze bardzo:) babcia jak zawsze miala racje:) i juz sobie obiecalam, ze nastepnym razem jak bede chora to od raz wykupie leki:) bo teraz mam za swoje i sie mecze:(

Gość chypachupsss
uwazasz ze dobrym jest smianie sie z czyjegos nieszczescia?

Gość teee...
znów plagiat-----niedobrze.......

Do lekarza wpada facet i w obu złączonych dłoniach trzyma sporą ilość spermy. Lekarz pyta: - co się stało? Facet na to: - Panie doktorze, to się po prostu w pale nie mieści...

Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Panie doktorze, mam wstydliwy i nieco dziwny problem. Otóż na wewnętrznej stronie ud pojawiły mi się ostatnio tajemnicze, zielone koła. Lekarz kazał jej się rozebrać, obejrzał dokładnie opisane miejsce, po czym zapytał: - Ma pani kochanka Cygana? - Tak, skąd pan wie? - zapytała zawstydzona nieco kobieta. - Proszę mu powiedzieć, że te kolczyki nie są złote.

Gość hmm a nie chcieli
ie wziac do szpitala?

Gość chupachupssss
chcieli, ale w koncu lekarz stwierdzil ze moge lezec w domu i dwa razy dziennie brac zastrzyki:) a co do innych, to fajnie ze bawi was moje nieszczescie:(

Gość chupachupss