Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MADZIORNOoo..

NIE KRECI MNIE SEX...

Polecane posty

Gość MADZIORNOoo..

HEJ MAM POWAZNY PROBLEM... OD KILKU DNI NIE KRECI MNIE SEX ANI NIE MAM OCHOTY.. NIE WIEM CZYM TO JEST SPOWODOWANE?! OSTATNIO W OGOLE JESTEM WYMECZONA PODLAMANA I JAKAS DZIWNA... BEZ CHECI DO ZYCIA... MIALAM 3 TYG TEMU USUWANA NADZERKE I OD TEJ PORY ZERO OCHOTY.. BIORE TEZ PIGULKI ALE KIEDYS TEZ JE BRALAM I BYLO OK. RAZEM JESTESMY OD 6 LAT... 2 LATA MALZENSTWA Z JEDNYM DZIECIATKIEM.. BYWALO FAJNIE ALE CZASAMI MUSZE UDAWAC ORGAZM ;( WCZORAJ NIE WYTRZYMALAM ZACZELAM RYCZEC I POW WSZYSTKO MEZOWI.. JEST WYROZUMIALY KOCHA MNIE... JEST CZULY DELIKATNY I KOCHANY KRECI MNIE I PODOBA MI SIE... \CO MAM ROBIC? BO CZUJE SIE JAK DZIWNOLAG.. I NIE PISAC MI TU GLUPOT JAK W POPRZEDNICH POSTACH PROSZE TRAKTOWAC TO POWAZNIE.

żeby kobieta miała ochotę na seks nie może mieć stresów U ciebie stres spowodowała nadżerka Musisz odczekać jakiś czas pójść na badania gdzie lekarz stwierdzi ze wszystko jest OK I wrócisz do normy seksualnej.

Gość wacek placek
jak poważnie, to nie chce mi się tego nawet czytać

żeby kobieta miała ochotę na seks nie może mieć stresów U ciebie stres spowodowała nadżerka Musisz odczekać jakiś czas pójść na badania gdzie lekarz stwierdzi ze wszystko jest OK I wrócisz do normy seksualnej.

Gość amazonka...
wydaje mi się że nie masz ochoty na sex z powodu przemęczenia i innych stresów. proponowała bym wspólne wyjście (najlepiej bez dziecka) np. na kolacje czy do kina w celach oderwania cię od codzienności i relaksu.