Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polamana

alkoholik??

Polecane posty

Gość polamana
ale on mi powiedzial ze moze nie pic jesli uwazam ze to za duzo, ale czy powinnam wierzyc to juz inna historia ...

Gość ollllllllllllka
no to niech pokaze ze potrafi:) npmiesiac bez drinka:)

Gość polamana
ale ja z nim nie mieszkam jest z innego miasta wiec nie sprawdze w tym problem

Gość kwiatuszek wielokolorowy
Dlatego pisalam bys wyjechala z nim choc na 2 dni i zaobserwowala,czy jest w stanie tyle tytrzymac bez alkoholu...............

Gość polamana
aa ok to jestem w stanie zrobic. przy nastepnej okazji ale dwa dni to moze wytrzymac gorzej dluzej. trudna sprawa mam doła... on ma 34 lata ja 26

Dziwne, pije i jedzie -----nie dość, że "inteligentny alkoholik" to jeszcze nieodpowiedzialny. Wiesz, każdy kto ma problem z alkoholem, mówi, że może nie pić. To jakby przekonywał sam siebie, że wszystko jest w porządku i nie ma problemu. Ale problem chyba jest, niestety.

Gość polamana
poddaje się...szczerze nie chce mi się żyć i nie chodzi tylko i wyłącznie o niego ale o fakt, że nie umiem niczego zrobić dobrze, sama jestem chora (kompulsywne jedzenie)ale szukam pomocy, walcze z tym, chodzilam do psychologa. moze wiec czas byc samej nie szukac nikogo nowego tylko zajac sie swoim zyciem ktorego sie skomplikowalo niesamowicie po tym jak rozstalam sie z facetem po 8 latach jak wyprowadzilam sie z rodzinnego miasta zwolnilam z pracy od tego czasu wciaz podejmuje zle decyzje wciaz bladze i siebie sama niszcze to przerazajace...

Gość cwcweqqq
Skoro sama masz problemy to bądź ostrożna , dodatkowy kłopot w postaci innej osoby z problemami to nie jest nic dobrego

Gość polamana
kto sie wypowie ?

Gość gzuuuuuuuuuu
sama wiesz,ze alkoholik..............

Gość margoooooo
polamana proszę uciekaj .....będziesz tylko cierpieć alkoholik nie da Ci szczęścia tylko łzy ból, cierpienie ....będziesz obok a nie z nim ...na alkoholiku nie można polegać ...to chory człowiek chory ...błedne koło on jest uzależniony od alkoholu a Ty wkrótce będziesz uzależniona od niego

Gość Statata2010
na tej stronie można zakupić literaturę na temat alkoholizmu i współuzależnienia www.przemiana.otwarte24.pl