Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też uprawiam

Co druga Polaka uprawiała sex analny - wyniki ogólnopolskiej ankiety

Polecane posty

Gość gwiazdeczka...g
jest większy dostęp do wszelkiego rodzaju tematów. w dzisiejszych czasach nawet nieletnie osoby mogą siąść na kompa i czytać o takich sprawach . w ten sposób kolejne pokolenia stają się coraz bardziej oswojone z takimi tematami

Gość czemu- to proste
niegdyś seks oralny(całkiem niedawno) był uważany za zboczenie, a teraz niejako jest normą. seks przy zapalonym świetle był nie do pomyślenia, a teraz??

Gość gwiazdeczka...g
staje się to normą

Gość babiuniaa
ten co lubi cudze żony ta męzatka dawała sie posuwac w dupe tobie,bo chciała po prostu pokazac jaka to ona nie jest w łozku bezpruderyjna,nowoczesna ,chętna na nowosci.No kochanka boska :-) A ja wole byc odrobinę pruderyjną,nienowoczesna,zacofana,nie zgadzajaca sie na wiele.

Gość gwiazdeczka...g
kobiecie najczęściej nie zależy na udowadnianiu innym jakimi są kochankami, to raczej mężczyźni namawiają do tego w celu wypróbowania czegoś nowego

Gość prrrrrrrrrrrr
Masz rację gwiazdeczka...g Ale spotkałem kilka kobiet które same prowokowały sex analny.

sa kobiety , które opiszą swoje z tym zwiazane przeżycia i doznamia??

Gość babiuniaa
gwiazdeczka...g ----W czasach,gdy jest tak rozpowszechniona dyskusja o seksie niektore kobiety chcą uchodzić za takie "krolowe seksu" bo aby facet czasami nie pomyslał ,ze ona taka kiepska,bo sie nasłuchał,naczytał,ogladał o innych paniach ktore z ochotą na wszystko przystają.Nie chodzi tutaj o udowadnianie komus postronnemu jaka ona jest. Duzo kobiet zgadza sie na wiele propozycji ze stron mezczyzn aby po prostu facet nie pomyslał,ze ona taka "zacofana",ze inne z opowiadan sa lepsze. Wiele ludzi lubi to co lubi,ale wiele kobiet robi rozne rzeczy w seksie chocaiz ich nie lubi.

Gość babiuniaa
alfi01--a poc o czytac o doznaniach,sam/ama wsadz sobie w pupe i bedziesz wiedział/a jak to jest.

Gość gwiazdeczka...g
babiuniaa nie wykluczam że kobiety też do tego nie prowokują. niektóre też lubią eksperymentować.

Gość gwiazdeczka...g
lecz najczęściej osobami prowokującymi są mężczyźni. oni mają potrzebę poczucia czegoś nowego bardziej niż kobiety. poza tym to oni zazwyczaj zaczynają takie propozycje, bo dziewczyny sie tego wstydzą (oczywiście nie wszystkie)

Ankieta nie jest ogólnopolska i nie dotyczy wszystkich polaków. Niech autorka przeczyta przynajmniej jej tytuł i cel badania.

Gość xxl-men
Co wy wszyscy w tym analu widzicie? Mnie to wogole nie podnieca. Mialem juz wiele partnerek, ale zadna nie nalegala zeby zrobic anal. Co to za przyjemnosc wlozyc babce penisa do tylka.

Gość xxl-men
za to poczuć niezbyt dużego i obrzezanego penisa w ramionach kolegi jest całkiem miło :)

Gość a ja mam tak własnie:
To ja się wypowiem. Kiedyś sex analny był dla mnie hmmm...zboczeniem.Nie chciałam o tym słyszec. Teraz mam inne zdanie, ale do tego trzeba czasu, Jestem z moim mężem 12 lat. Żeby nie wiało nudą w łózku zaczeliśmy eksperymentowac na różne sposoby. Na początku nie było sexu analnego , tylko pieszczoty palcem. Mąż delikatnie piescił wejście do mojej pupy i okazało się,ze sprawia nam obojgu to wielką frajdę. Po pewnym czasie zaczeliśmy normalnie uprawiac sex analny (pocżatkowo tylko jak np. miałam okres, albo płodne dni) ale później, sex analny zaczął sprawiac mi taką niebotyczną przyjemnosc,ż e wstyd przyznac, ale ilekroc to robimy , a mąz delikatnie posmyra mnie po łechtaczce to ZAWSZE mam orgazm. A przy klasycznym sexie nie zawsze :O Uważam,ze dużo zalezy w tym wszystkim od wyczucia i taktu faceta. Mój nigdy nie namawiał, nie zmuszał, nie robił nic na siłę, raczej rozpalał mnie tak,że zawsze sama nabierałam na to ochoty. Teraz obojgu sprawia nam to wielką radosc i od czasu do czasu urozmaicamy sobie tak sex. Nie interesuje mnie , co inni na ten temat myślą. My to lubimy, nam sprawia to przyjemnosc.

Gość oboshe....
jeżeli połowa polek to robi to i połowa polaków to pedalstwo, na dodatek syfiarze śmierdzący, jeżeli to prawda, to chyba od jutra przestanę podawać reke znajomym, bo pewnie cześć z nich to pedały- analiści. Mają małe wacki i w piczuuni im za luźno, zboki sasraane. Sami niech sobie kije od bejzbola w zady powsadzają, zobaczą jaka to przyjemnośc A te pseudo-nowoczesne szmaty mogą sobie i kaktusy kolczaste w zady powsadzać :D

Gość zenden
to ja miałem pecha trafiłem na co pierwszą laskę

Gość ciemnota niektórych az boli
oboshe.... Ty pewno robisz to tylko pod kołdrą, przy zgaszonym świetle i jeszcze w koszuli nocnej po babci.... Powodzenia.

Gość oboshe....
@ciemnota niektórych az boli... robię to wszędzie i zawsze na stole i pod stołem :) ale nie znoszę pedalskich metod wymaganych od kobiet. To, że ty lubisz maczać swojego mikroskopijnego wacka w kale to już twój problem. Syfiarze niech sie trzymają razem i mocno :D:D

Gość TO JEST TWOJ
nie madrz sie tylko linki zacznij dobrze wpisywac

Gość życiowaszansa
ja kiedys tez bym nie pomyślal ze seks analny moze dac takie podniecenie..,,kiedys sie upilem..i sprobowalem z zona seksu analnego..po jakims czasie zona przyznala ze jej sie podobalo. po jakims czasie probowalismy i sie udalo. dzis zona twierdzi ze pieszczenie lechtaczki w polaczeniu z seksem analnym to najlepsza kombinacja.oczywiscie potrzeba na to czasu i wzajemnego zaufania. a co do higieny to zona zawsze robi sobie poprostu lewatywe .kilka godzin przed seksem no i sa do tego odp. srodki nawilzajace....inna sprawa ze tylek jest duzo ciasniejszy wiec i podniecenie wieksze..no ale oczywiscie kazdy ma swoje zdanie i swój tyłek . pozdrawiam odwaznych.

Gość Sławna paryżanka
te wyniki sa nieprawdziwe,bowiem co druga kobieta w polsce jest dziewicą ;)