Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Berberysika

problemy z chlopakiem

Polecane posty

witam nie wiem czy wybrałam dobry temat mamy z chłopakiem problem, chciałabym byście mi doradziły, otóż problem tkwi w tym, że mój chłopak bardzo szybko kończy, jakieś 7 min i po sprawie, ma 22 lata, jesteśmy razem już 4 i kiedyś tak nie było, potrafił się kochać najkrócej 40 min, nie wiem co się stało i jak temu zaradzić. rozmawiałam z nim ale uparł się że do lekarza mu głupio iść pomóżcie

A robicie to z prezerwatywa czy bez?? U nas tak bylo na samym poczatku jak zaczelam brac tabletki i zrezygnowalismy z gumek.

najpierw było w gumkach potem bez. jest jakiś sposób na to by przedłużyć? jakieś maście? itp?

Gość kaoalsjddnb
matko chcesz faszerowac faceta srodkami bo kochacie sie za krotko??? 7minut ci nie starczy... wogole40 to troche przesada tyle trzeba ci czasu??? na poczatku stosunki zawsze trwaja dluzej ale po 4 latach juz znacie swoje ciala itd wiecie co was kreci i idzie szybciej i widac nie trzeba mu tyle czasu zeby sie podniecic jak dla mnie to normalne nie stresuj go dodatkowo i nie ciagaj po lekarzach bo chlopakowi na psyche padnie!!!