Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CREDIT

POGOTOWIE KREDYTOWE

Polecane posty

Gość CREDIT

JEŚLI POTRZEBUJESZ GOTÓWKI LUB CHCESZ PŁACIĆ MNIEJSZE RATY DOTYCHCZASOWYCH KREDYTÓW, Z CHĘCIĄ, ZUPEŁNIE ZA DARMO I PROFESJONALNIA SŁUŻĘ CI POMOCĄ. POSTARAM SIE ODPOWIEDZIEĆ NA WSZYSTKIE PYTANIA. SERDECZNIA ZAPRASZAM DO DYSKUSJI.

Gość :):)):)::):):):):
a jak sie jest w biku to tez:D byłam niesolidnym klientem bankow, ale to bylo dawno, dzis mam problem z dostepem do kredytu:( a bardzo byłby mi potrzebny

Gość CREDIT
Niestety każdy bank sprawdza klienta w BIK,ale jesli to było dawno moge sprawdzić raport BIKu i dowiedzieć sie czy nadal widniejesz w ich rejestrze. Dłużnik może być już wykreślony z BIKu po 3 latach.

Gość CREDIT
Ewentualnie moge coś poradzić żeby Cię wykre ślili z czarnej listy

Gość CREDIT
puk puk

jestem, jestem, pewnie ze bym chciala sprawdzic, albo cos poradzic:)

no chyba 3 laa jeszcze nie mineły, nie wiem dokładnie:( w jednym czasie straciłam prace, oczywscie banki powypowiadaly mi umowy, ale potem starałam sie wszystko jak najszybciej spłacic i z firmami windykacyjnymi ktore przejęły sprawe zawsze sie dogadywałam i wpłacałam kase tak jak kazali

Gość siallalalalalaala
Możesz udać się do biku i złożyć wniosek o wykreślenie cię z listy dłużników. Oczywiści e wykreślą cię po sprawdzeniu czy nic już nie zalegasz!!!!

Gość CREDIT
Niestety jak sprawa była przekazana do firmy windykacyjnej to nie da sie nic zrobić. Możesz napisać podanie do BIKu o wykreślenie Cie z listy dłużników. Oczywiście pod warunkiem, ze tamte kredyty są już pospłacane.

aha, no mam wszystko spłacone, to musze do nich napisac, chyba ze wysłac to pismo odpłatne zeby mi wysłali stan mojego ze tak powiem "konta":) i wtedy bede wiedziec czy tam widnieje czy nie.

A ja się staram i dostać nie mogę, próbowałam w banku w którym mam założone konto od 2 lat i co? odmowa!