Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhjjjjjkkk

Czy wychodzicie dziś z niemowlaczkami na spacery?

Polecane posty

Gość hhhhhhhjjjjjkkk

Nie boicie się że zlapie Was śnieżyca? Bo niby dziś cieplo , narazie sloneczko ale jakieś chmury krążą...

Gość mama Mateuszka
ja raczej nie wyjdę, bo u nas tak nawaliło śniegu, że nie przejdę z wózkiem. Mąż rano odśnieżył, ale teraz już jest tragicznie w naszym ogrodzie. A i droga paskudna, bo jeszcze nie byli odśnieżać! I co z tego, że nie ma wielkiego mrozu, jak i tak nie ma wielkich możłiwości wyjścia:O

Gość iloveloveeeyou
no przeciez nas nie porwie zabieramy folie, mamy spiworek i heja na spacer trzeba hartowac dzieci a nie kisic je w domu

Gość iloveloveeeyou
mama Mateuszka co ty masz za wozek ze przez taki snieg nie pojedziesz???? ja jezdzilam swoim w wielkie zaspy na poczatku roku i dalo rade ale mam wielkie pompowane kola wiec jechalo sie OK

Gość mam w wazonie tulipany
Ja bym bardzo chętnie wyszła na spacer, bo pogoda super - chociaż widzę, że teraz słoneczko się trochę za chmurami chowa - ale moja córcia kaszle, więc nie będę prowokowała tego, co może zaczyna się rozwijać.

Gość atramencik123
Jeśli śnieg Wam przeszkadza to po prostu wystawcie wózek z maleństwem na balkon w zaciszne miejsce.