Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlody1993

Brak słów - Prosze odpisujcie co mam robic ; (

Polecane posty

Witam. No to tak jestem pierwszy raz na tej stronie ale patrzalem pare podobnych spraw do mojej. I skusilem sie tutaj napisac moze mi dobrze doradzicie itp.. No to tak poznalem pol roku temu fajna dziewczyne zaczelem z nia chodzic bylo wszystko dobrze i fajnie. Dobrze sie dogadalismy i bylo nam dobrze razem . Tylko w przeszlosc mialem troche glupia , policja i sad o to najbardziej chodzilo .. Ja mam za nie caly miesiac 17 lat ona ma 14lat.. I jak jej rodzice sie dowiedzieli o mojej przeszlosci , nawet nie wiem skad i od kogo to zabronili jej sie ze mna spotykac czasu niestety juz nie cofne co zrobilem a szkoda bo bym duzo za to dal.. Mielismy mala przerwe i dalej zaczelismy sie spotykac potem kolezanki ja namawialy ze ma przestac ze mna sie spotykac bo ja demoralizuje i zle na nia wplywam. Ale to tez nie pomoglo i dalej sie spotykalismy. Ale dzisiaj i pare dni temu dosyc narobilem w szkole niestety chodze jeszcze do gimnazjum razem z nia (rok siedzialem) I bylismy razem po drzwiach otwartych i napisalem cos glupiego od pani dyrektor i tam byly jeszcze 2 kolezanki , i teraz jej rodzice sie dowiedza że ze mna sie spotykala i jeszcze bedzie miala problemy na policji przezemnie.. ; / Przepraszalem pania dyrektor i rozmawialem z pedagogiem ale nie wiem czy to cos poomoze i nie wysle to na policje.. Nie iwem co mam robic.. I dzisiaj zerwalem jeszcze z nia poniewaz nie chce zeby miala wiecej problemow przezemnie ale ja tesknie za nia i ja kocham i chce byc dalej z nia =/ Mialem plany jak beda chcieli mnie zamknac w osrodku/poprawczaku uciec z kraju ale to nic nie pomoze tylko jeszcze pogorszy sprawe .. =/ Prosze napiszcie co mam teraz zrobic bo juz sam nie wiem ; // Pozdrawiam i czekam na jakies szczere i porzadne komentarze ; (( By Młody1993 !!

Gość blabliczkaa
doczytalam do "zaczelem" i skonczylam... poszukaj dziecko jakiegos forum dla gimgówna lepiej :D

Gość czerwonaMalinKKaa
niestety rodzice dziewczyny mieli racje co do Ciebie, ulotnij sie chłopcze i daj spokój tej dziewczynie bo skonczy tak jak Ty

Ja chciałem odpowiedzi a nie komentarzy. Niestety ja mam duzo problemow dlatego napisalem , nie wiem jak ty..

Dorośnij wkońcu, bo nie masz już 12 lat a tak naprawdę niewiele już brakuje Ci do pełnoletności. Skoro wiesz, że robisz źle to czemu dalej powtarzasz sowje błędy? Weź się wkońcu w garść, dorośnij, spoważniej i udowodnij wszystkim, że jestes wartościową osobą mimo nieciekawej przeszłości. Udowodnij to dziewczynie, Jej rodzicom ale także znajomym, dyrekcji i własnej rodzinie, a szczególnie samemu sobie. Jeżeli naprawde Ją kochasz i zależy Ci na Niej to zacznij wkońcu myśleć i odstawiać takie szopki. Kup bukiet, przeproś i obiecaj, że nigdy więcej nic nie wiwiniesz. A potem dotrzymaj słowa. Powodzenia.

Dzieki Twoja_krolewna za jedna porzadna odpowiedz. Zrobie tak jak powiedzialas. Teraz tego bardzo zaluje to co zrobilem.

trochę za ostro oceniasz młodego kolegę ,jednak trzeba było doczytać do końca..... cholera no tak czasami jest posranie w życiu,że robi się cholernie dużo głupot których nie powinno, wiesz co duży + dla ciebie że rozumiesz że popełniasz błędy.... i tego żałujesz... wiesz może to i głupie co napiszę ale czasami warto pogadać o swoich problemach z jakąś osobą za to odpowiedzialną, dzisiejsza młodzież gimnazjalna strasznie za mocno na siłę stara się być DOROSŁA ,a to jeszcze za wcześnie... robią dużo głupot by im niby wolno.... a później odwalają numery typu "smarowanie po drzwiach"....

Gość KotekPilotekkk
ale autor jest juz stracony !!! popełniał juz wczesniej błędy i nie wyciagnał żadnych wniosków!! 17 latek to nie dziecko, wie co robi, no i sorry chłopak wciagnał dziewczyne w problemy z policja a teraz kwiaty maja sprawic ze co?? ze czas sie cofnie?? Teraz całą nadzieja w rodzicach dziewczyny, mam nadzieje ze uda im sie całkowicie odizolowac swoja córke od takiego luja i chociaz z niej coś dobrego wyrosnie. Sorry ale nie mam litosci dla takich jak autor, tacy ludzie sie nie zmieniaja

oj nie zgodzę się że tacy ludzie się nie zmieniają .............. dasz radę słuchaj ...tylko cholernie mocno musisz tego CHCIEĆ!!!!!!!!!!!!!!! wiadomo że od razu nie będziesz aniołem ;-) ale powolutku złagodniejesz ............. trzymam mocno za ciebie kciuki...........