Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagwostkaaaa

z kim wolalybyscie byc

Polecane posty

Gość zagwostkaaaa

i zyc. obaj maja podobna ilosc pozytywnych przymiotow oprocz roznicy, ktora zaraz podam. a wiec obaj sa czuli, super z charakteru itd. 1. facet zarabia 3500 netto ma duzo wolnego czasu, nie ma parcia na kariere, stawia na normalne zycie 2. facet zarabia 15-20 tys netto miesiecznie, ale cale zycie spedza w pracy... od rana do nocy tylko robota, wyjazdy sluzbowe itd. fakt, kupno domu nie stanowi problemu, wyjazdy itd... ale co z codziennym zyciem. jak wy to widzicie kobietki?

Gość a to tak jak ja
z tym, co ma czas

Gość Madalinka Pralinka
z 1 - 3500 netto to dużo pieniędzy, a mi Bozia po to dała rączki i mózg, żebym mogła tez pieniądze zarabiać :)

Gość q w e r t y
jeśli wolny czas u pierwszego oznacza przesiadywanie ze mną to wolę drugiego, którego prawie wcale nie widzę. no chyba, że pierwszy ma inne rzeczy do roboty i widujemy się "sporadycznie", to wtedy bym go przygarnęła. bo już taka jestem, że co u mnie za dużo to niezdrowo :P

Gość zagwostkaaaa
czas wolny u pierwszego oznacza przerozne sporty, rekreacje, wycieczki, spotkania towarzyskie itp. czas wolny u drugiego praktycznie nie istnieje

Gość q w e r t y
zapomniałam dodać, że kasy nawet nie biorę pod uwagę, bo niczego mi nie brakuje nawet wtedy kiedy jestem singlem :P

Gość q w e r t y
no to wybór u mnie prosty, jak ma hobby i potrafi się sobą zająć to jest okej z tymi swoimi trzema tysiącami. ale to ty masz wybrać ;)

Gość zagwostkaaaa
to nie ja mam wybrac :) wybrala moja znajoma, a ja tylko sobie dumam :D

Gość z ust mi
pytanie wyjęłaś. stawiam na lepiej zarabiajacego

Gość bardzo różnie
z drugim mniej się będzemy widzieć, później się sobą znudzimy nie ma nic gorszego niż facet wracający z pracy, wkładający kapcie i drzemiący przed tv wole już zapracowanego:D a forsy można trochę odłożyć na czarną godzinę, bo na co dzień nie potrzebuję zbyt luksusowego życia lubię ciszę spokój jestem domatorką mam mnóstwo zainteresowań, które mnie pochłaniają, więc facet nie będzie mi głowy suszył, że mało uwagi mu poświęcam :D

Gość sranie w banie...
ale skoro ten drugi ciagle jest w pracy to jak ona go poznala jego charakter itd

Gość zagwostkaaaa
wybrala pierwszego

Gość zagwostkaaaa
zadne sranie w banie... z tym drugim znala sie dlugie lata. facet zatracil sie w pracy i nie mogl przestac. na poczatku bylo inaczej, zanim zaczal tak dobrze zarabiac i wkrecil sie na maksa w robote

Gość OSAMAxxx
jasne jasne ale bajeczki

Gość deklamencja
nr 2 nie lubi ejak mi się huj koło nóg plącze:D

Gość zagwostkaaaa
ok czyli juz wiem "normalne" osoby ktore cenia uczucia miedzyludzkie i prawdziwy zwiazek wybiora opcje nr 1, a pacjenci z niedorozwojem emocjonalnym i innymi przypadlosciami psychosocjologicznymi wybiora opcje nr 2

Gość ppeperoni
Raczej ten pierwszy...

Gość zagwostkaaaa
prawde rzeklszy nie spodziewalem sie tylu glosow na 1. smierdzi mi tu troche sztuczna poza... zapewne gdyby przyszlo co do czego to wiekszosc kobiet wybralaby jednak opcje nr 2 i dostatnie zycie z kochankiem u boku :)

Gość wybieram 2
;)Przynajmniej jestem szczera :P

Gość jeeedynka
zagwostkaaaa ktorego bys wybrala?

Gość zagwostkaaaa
ja jestem facetem heteroseksualnym a wiec nie wybralbym zadnego :) natomiast jak juz napisalem moja znajoma wybrala 1

Gość do zagwostkaaaa
a gdyby to były kobiety a nie faceci to którą byś wybrał? Typ 1 czy typ 2??????????????????

Gość zagwostkaaaa
w sumie nie wiem :D a tak serio: jesli darzylbym kobiete uczuciem i zalezaloby mi na zyciu z nia, a nie z jej forsa, to wybralbym na pewno opcje 1. bo sam jestem bardziej typem 1 niz 2, chociaz ostatnio zastanawialem sie, czy nie trzeba przewartosciowac pewnych rzeczy w zyciu :)

Ja bym wybrała tego, którego kocham :)

Gość oczywiscie ze numer 2
i nie chodzi tylko o kase, ale tez o to ze nie lazilby non stop za mna bo mialby tez swoje zajecia

Gość drugiego ale bardziej dlatego
ze wiecej pracuje i czesciej go nie ma niz z powodu kasy. Za czesto widziec sie z facetem nie dobrze, szybciej nuda przyjdzie ;) Trzeba troche zatesknic ;)

Gość drugiego ale bardziej dlatego
hehee ;) widze ze nie tylko ja mam takie zdanie ;D