Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja chce pomagac

chce zalozyc fundacje jak sie za to zabrac?

Polecane posty

Gość ja chce pomagac

chce zalozyc fundacje z dzialalnoscia gospodarcza mam juz tez okreslony cel tzn czym mialaby sie zajmowac ale moje pytanie jest nastepujace-czy z tego mozna wyzyc?tzn mi nie chodzi o zarabianie na tym,ja naprawde chcialabym pomagac ale prowadzac fundacje nie bede juz miala czasu na inna prace,czy prowadzac fundacje bede miala na tyle kasy zeby zaplacic rachunki i kupic jedzenie?czy to sie da pogodzic czy raczej jest to zajecie dla bardzo bogatych ludzi ktorzy nie musza pracowac?

Gość juz Cie lubie..
nie wiem chyba Ci nie pomoge ale jak bede kiedys mial szmal to tez chce otworzyc fundacje i pomagac malym chorym dzieciaczkom

Gość big girl
bedziesz mieć prawo do wynagrodzenia za realizację projektów, ale najpierw musisz się nauczyć jak je pozyskać, wydaje mi się że zielona jesteś jeszcze w temacie szukaj na ngo.pl

Gość Tomaqsze3
Witam, To jest aktualne zaproszenie o charakterze non profit. Zakładam, że nikt nie odbierze tego negatywnie – choć to być może temat nieco z boku tematyki tego forum. Chodzi o to, że fundacja Training Projects, z którą współpracuję , rusza z tegoroczną odsłoną procesu dotacyjnego dla każdej zainteresowanej organizacji niedochodowych i pozarządowych. Można uzyskać tegoroczne granty o wartości dwudziestu tysięcy złotych. Pomoc na projekty dotyczące edukacji, budowanie kapitału społecznego albo walkę z biurokracją. Z kampanii wyłączeni są politycy, organizacje religijne, urzędnicy i samorządowcy, komercyjne przedsiębiorstwa. Tu można przeczytać regulamin konkursu: http://www.szkolenia-menedzerskie.pl/fundacja-granty Nie ma sztywnego harmonogramu w jakim trzeba się zmieścić z projektem – wszystkie rozpatrywane są na bieżąco i cały rok.

Gość gość
Według mnie fundacja jest od tego, by pomagać. Popatrz na inne sprawnie działające fundacje. Moim zdaniem bardzo prężnie rozwijająca się jest http://szlachetnygest.pl/. Fundacja służy pomocy a nie zarobkom...