Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kpaaaa

MUSZE TO Z SIEBIE WYRZUCIC!!!

Polecane posty

Gość kpaaaa

2 miesiace temu poznalam faceta, akurat wtedy rozeszlam sie z chlopakiem, czulam sie samotna i nieszczesliwa i pojawil sie on zaczelismy sie spotykac, okazalo sie ze mamy wiele wspolnych tematow do rozmow, ze sie rozumiemy bylo milo i sympatycnzie, on mieskza w innym miescie i przynajmniej 2 razy w tygodniu staral sie ze mna spotkac te nasze randki ni mialay zadnego podtekstu erotycznego, owszem podobalam mu sie ale nawet sie nie calowalismy w ta sobote zaprosil mnie ta impreze firmowa i stalo sie wyladowalismy w lozku! dodam ze on ma zone... ja wtedy za duzo wypialm, on tez teraz mecza mnie wyrzuty sumienia, nie wiem co robic

Gość kpaaaa
nie myslcie o mnie zle, ja nie jestem zla osoba, nigdy w zyciu nie pomyslalbym ze moge stac sie kochanka- nawet to slowo z trudem przechodzi mi przez gardlo nie moge norlamnie funkcjonowac, caly czas mysle o tym co sie stalo, o nim

Gość kpaaaa
najgorsze jetst to ze zdalam sobie sprawe ze on posiada wiekszosc cech mojego idealu faceta z drugiej strony jest swinia- zdradzil zone a ja? co ja mam teraz robic? jak mam zapomniec o tym co sie stalo?

Gość kpaaaa
nie wiem co teraz

teraz to sofa...u psychologa:( no miałas akcje i musisz przezyc, bo sie nie powiesisz...a jak to dopusciłas do tego,ze zaczełas sie spotykac z zonatym. Tu jest twoj problem. Chcialas sie pocieszyc , on tez wykorzystał a w tylek zona dostaje od was. Oj kobieto...do roboty i naprawiaj siebie a nie zadreczaj tym co sie juz nieodstanie, chyba ze on juz konczy z małzeństwem

Rozumiem, że ów dżentelmen nie powiedział Tobie, że jest żonaty?

Gość kpaaaa
spotykalam sie bo uwazalam ze nie robie nic zlego to byla raczej 'przyjazn' co z zona- on zony nie zostawi, bo maja dzieci, z tego co mowil maja takie biale malzenstwo, wiekszosc czasu nie ma go w domu nawet na tej imprezie byli jego kumple... zawsze musze pakowac sie w klopoty' nie wiem czemu ciagle przyciagam zajetych, ale do tej pory wszystkich splawialm jak sie dowiedzialam ze sa zonaci czy zajeci a z tym w lozku;/ ale kac moralny szok;/

Gość kpaaaa
wiedzialam ze mam zone nawet o niej rozmawialismy, mowilam mu nawet ze maja isc razem na terapie do psychologa ten nasz seks byl taki nieplanowany, zupelny przypadek

Gość vipka
i jak Ci z nim było w łózku????????????

Zdarza się. Niemniej warto wyjaśnić sobie tę cała sytuację. I nie bujać w obłokach. On, jak sam powiedział - żony nie zostawi.

Gość kpaaaa
w lozku jak i poza nim bylo cudownie, jest opiekunczy, czuly, meski a przy tym zwariowany tak samo jak ja nie moge sie zaangazowac i musze przestac sie z nim spotykac on zony nie zostawi - to fakt niemniej to ja zrobilam blad i obwiniam siebie za to strasznie

Gość kpaaaa
lapie sie na tym ze ciagle sprawdzam telefon i patrze czy nie napisal albo nie zadzwonil! paranoja!!!!!!!!!! nawet nie mam o kim z tym pogadac!

za błedy trzeba płacic. masz niegrzeczne sklonnosci,ale kazdy ma prawo błądzic...Pasuje ci rola kochanki, to kontynuuj droge do nikąd

Gość kpaaaa
smiac mi sie chce z siebie, jak sobie przypomne ile razy widzialam tu na kafe topiki dotyczace kochanek, kochankow dziwilam sie jak mozna isc do lozka z zonatym, jak mozna sie w takim zakochac, a tu masz ci los - mam podobnie!

Gość kpaaaa
nie pasuje mi taka rola jestem zla ze do tego doszlo, on zreszta sam mi powiedzial ze tez nie palnowal seksu ze mna, ze tez zaluje, bo boi sie ze nasza fajna znajomosc jak to okreslil jest skonczona wiem, ze mnie polubil, bo mi powiedzial, lubil ze mna rozmawiac i spedzac czas, bez seksu, bez calowania sie, bez dotykania ale teraz to juz po wszystkim

Gość vipka
zniszczyliście swoją znajomość! on pewnie teraz mysli ze chcesz/pragniesz byc jego kochanką skoro było Ci tak cudnie, i pewnie dlatego sie nie odzywa do Ciebie. Czemu byłas taka lekkomyslna? masz kogos???? tzn. czy masz partnera???

Gość vipka
ok przeczytałam 1 wpis i widze ze sie rozstałaś z Twoim chłopcem, tym gorzej dla tego żonatego! ile masz lat?

Gość trzeba bylo myslec glowa

(..)dodam ze on ma zone... ja wtedy za duzo wypialm, on tez teraz mecza mnie wyrzuty sumienia, nie wiem co robic hahah no to jest wytłumaczenie:P heheh co robić? nie pic? hahah

Gość kpaaaa
znaczy wczoraj zadzwonil do mnie i napisal smsa dzis cisza on nie wie ze bylo mi cudownie, bo mu o tym nie powiedzialam, on raczej powiedizal ze bal sie mnie, bal sie ze mi nie sprosta, bylo widac ze jest spiety i zestresowany, mowil ze pierwszy raz kobieta go tak oniesmielala w lozku ja mam 23, on 33 lata nie mam nikogo, jestem sama teraz i chyba dlatego dalam sie w to wciagnac, bylam taka samotna, cieszylam sie ze razem gdzies wyjdziemy, pogadamy...

Gość trzeba bylo myslec glowa
czyli przeruchal sobie mlodsza dupe

Gość vipka
"mam punkt optymizmu... nie zaszłaś w ciążę..." - a skąd to wiesz dobry duchu, przecież autorka się bzykneła zaledwie w tą sobotę, jeszcze może wyjść że jest w ciązy!!! czego im bardzo nie zyczę, wtedy byłaby tragedia bo wiadomo ze ten facet nie bedzie z kobietą która dała mu pupy po 2 miechach! Autorko nie wiem czy dlaczego nie zdąrzyłaś sie zorientować ,że on wszystko zaplanował!! myslisz,że dlaczego wziął sobie laske z innego miasta i to w dodatku młodsza??? i poten jakies zapro na impreze, zrobił co chciał i potem dalej grał mowiąc ze niechciał tego!! "bylo widac ze jest spiety i zestresowany" - a mówiłaś,że byliście pijani! nie wiem czy wiesz ale jak sie jest tak pijanym ze sie niewie ze idzie sie z kimś na bara bara to zdecydownie nie można być spiętym i zestresowanym!!!! wszystko mi tu śmierdzi!!! poprostu tego chcieliscie i tyle!!!

Gość Do kpaaa
Gratuluje, jestes kolejnym k..wiszonem na Kafeterii. Mam nadzieje, ze koles sie Ciebie wyprze, a jego zona da Ci publicznie po pysku.

Gość kpaaaa
wiesz co vipka tak sie lepiej nad tym zastanowialam i przeczytalam co napisalas i chyba masz racje, on to perfidnie ukartowal!!! wiem, zrobilam zle, mozecie mnie nazywac szmata i lafirynda, ale on tez nie jest bez winy! w ogole to chuj z niego i tyle, zrywam z nim kontakt!

Vipka...szukam zawsze optymizmu w beznadziejnych sytuacjach, bo ćwiczyć dołów nie mam ochoty-znam,zaliczyłem i nie wracam:))

Gość vipka
zerwij z nim kontakt stanowczo, zachowasz resztki godności! faceci to świnie! - staromodny tekst ale jednak prawdziwy. Unikaj na przyszłość żonatych na kilometr, niewarto sie łudzić.

Gość kpaaaa
vipka dzieki! tak zrobie! zapewne ja i on zaplacimy za to! w zyciu nie ma nic za darmo ...