Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamuska222

Jakie sa średnie waszych dzieci na półrocze?podstawówka.

Polecane posty

Gość Mamuska222

Gość a1
w podstawowce sie na oceny nie patrzy.wazne, czy dziecko twoje dobrze sie czuje wsrod rowniesnikow itp. i tylko przepchnac donastepnej klasy

Gość jakie to ma znaczenie
??? ma się nauczyć czytać, pisać, liczyć

Gość moja córka ma średnią
5,0 A co! Pochwalę się :)

Gość rtty
mój syn jest w 5 klasie i ma 3.9...

Gość nauczycielkaaaa
oceny w podstawówce są ważne. jeśli Twoje dziecko ma kiepskie stopnie, dalej niestety będzie tylko gorzej (o ile nie zareagujesz). jak sama nazwa wskazuje dziecko w podstawówce ma zdobyc podstawy, bez których ciężko będzie mu poradzić sobie na wyższych stopniach edukacji.

Gość Arlena...........
Moja córeczka w jest w szóstej klasie i na półrocze miała średnią 5.6 bez większego wysiłku.

Gość co za kraj!!!!
durne jestescie i tyle...jakby moja matka sie chwalila na forum jaka ja mam sredna to wstyd by mi za nia bylo...jak mozna porownywac swoje dziecko do innych? kazde dziecko jest wyjatkowe i trzeba dbac o to by sie dobrze czulo, bylo szczesliwe, zeby sie nie wstydzilo ze ma sredna 4 gdy inni maja 5 itp jakies durne porownywania...dorosle kobiety a zachowuja sie jak gowniary "a moje dziecko jest lepsze" patrzcie na wlasne ambicje i nie rpzekierowujcie ich na dzieci

Gość dziecko majace
srednia w podstawówce mniejsza niz 4 to głąb. Sorry w podstawówce są banalne PODSTAWY jeśli nie jest w stanie ich opanować, to pozniej na pewno nie da sobie rady

Gość cxsexdwed
nie mozna sie za bardzo sugerować ocenami córka siostry jest w gimnazjum i jest niby jedną z najlepszych ale ja jej często pomagam jak ma jakis problem i widzę że nie ma żadnej wiedzy tylko się prześlizguje wiecznie nie potrafi dobrze napisać wypracowania, nie ćwiczy w ogóle chemii, nic nie wie o świecie...jest po prostu cwana i dlatego ma pozytywne stopnie w stosunku do inncyh dzieci a klasa cała widać reprezentuje nicki poziom ale to prędzej czy później wyjdzie ten brak podstaw wiec nie sugerujcie się stopniami

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja miałam w podstawówce srednią5,5 , w gimnazjum 4,0 a teraz to nie wiem czy przejdę ;/

Gość cxsexdwed
ja w podstawówce zawsze miałam same 5 i 6 ale większość to było naciagane

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja nie miałam naciągane,co z tego,teraz mam przerąbane i tak

Gość Uulu-teacher
Dziecko w podstawówce uczy się jak się uczyć ;) Szczerze to nie znam nikogo kto w podstawówce się źle uczył, a później nagle dostał olśnienia :P Jak dziecko ma zły start, to później nie nadrobi. Wszystko w rękach rodziców, czy pilnują dziecka w domu. Dziecko w podstawówce woli się bawić niż uczyć, nie jest jeszcze za swoje zachowania odpowiedzialne, więc rodzic niestety jest odpowiedzialny za stopnie dziecka tak samo jak jego dziecko. matka olewająca -> słaby uczeń, z problemami z nauką matka wspierająca i pilnująca -> mocny uczeń, bez problemów z nauką to tak z własnych obserwacji :)