Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie oto pytanie mammm

znacie kogoś kto ma tak piekne niemowlę że az trudno uwierzyć?

Polecane posty

Gość 1643
niemowlęta wcale nie sa do siebie podobne....niektóre od razu sa ładne a niektóre brzydkie

Gość do tej wyżej
ten malutki rzeczywiście ma rozbrajający uśmiech,jasłodsze są właśnie te usmiechy gdzie dziąsełka widać

wiesz co? ja nie wywyzszam swojego dziecka ponad inne/ masz wogóle dzieci ze tu dyskutujesz? to pkaz zoabaczymy czy urodziwe czy nie?

Gość grazzzyna
Moja koleżanka, taka niezbyt bliska, ma przecudną córkę. Ta koleżanka jest bardzo ładna i córka jest do niej bardzo podobna. Ma śliczne, pełne usta i przepiękne, ogromne, czystoniebieskie oczy z baaaardzo długimi rzęsami. Mój kuzyn tez ma śliczną córkę. Mała ma szeroką twarz, zwężającą się mocno na dole. Oczy kryształowo niebieskie, bardzo jasne i takie naprawde niebieskie, bez żadnej szarości. Włosy jasny blond, kręcone. Też ma pełne usta. Wygląda jak anioł, jak ją widzę, to mi naprawdę zapiera dech. A wcale nie jestem jakąś wielką fanką fanką dzieci. Wiele dzieci uwazam za przecietne, takie o , a niektóre nawet za brzydkie.

Gość 1643
to dziecko z koralami nieładne

Gość do tej wyżej
wszystkie dzieci są śliczne,a co do tego że jak niemowlę jest takie czy siakie to widać jakie będzie później,to bzdura na resorach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dzieci się zmieniają

Gość huawei
kornelkowa, masz śliczną córę! to ja, ta od wirusa hahaha:p

Gość 1643
sliczne to za duzo powiedziane

Gość kjhd
nie wiem gdzie ono ładne...do ojca podobne, wiec ładne nie jest i nie bedzie...

Gość Mój brat był prześlicznym
niemowlęciem. Później to samo w przedszkolu i szkole - zawsze najładniejszy z grupy. A dziś jest gejem - choć nadal pięknym, nie powiem. Zawsze miał piękne delikatne, kobiece rysy twarzy i smukłą sylwetkę.

Gość huawei
jestem zdania, że są dzieci zjawiskowe i przeciętne...

Gość grazzzyna
Moze dla ciebie wszystkie są sliczne - dla mnie nie. Nie ma tu o czym dyskutować

Gość huawei
grazyna, to chyba nie było do mnie?:) bo ja uważam, że jedne dzieci są śliczne inne nie, nieważne czy małe czy duże.,..nie oszukujmy się...dla rodzica dziecko będzie najładniejsze, ale tylko dla rodzica

dzięki koleżanko od wirusa. A jak tam wirus? Przeszło? A wracając do tematu to moja koleżanka ma córcie, która jest niewątpliwie interesującą dziewczynką. Ma marchewkowo rude włosy, kręcone, długie i tak gęste że chyba w życiu jeszcze nie widziałam takich włosów u małego dziecka. Jest po prostu urocza :)

Gość filicylek
nie wiem gdzie ono ładne...do ojca podobne, wiec ładne nie jest i nie bedzie... czasem ojciec ładniejszy od matki,to dlaczego nie ma być dzidzia ładna?

Gość ewewe
poki co kornelkowa mama pokazala najladniejsze dzieciaczki

Gość 1643
kwik---> ma urodę downa i jest zezowaty :O

Gość huawei
kornelkowa mamo- przeszło...ciekawe na jak długo...jutro do lekarza:) będę robić badania... a co do tematu...nie działają mi linki wrrr:o

Gość kwik
cvhyba downa nie widziałaś

Gość z tą uroda dzieci bywa tak
moja córka była tak sliczna ze jak z nia szlam mnóstwo ludzi sie zachwycało. Natomiast synek byl tak szkaradny, ze wstyd, wielki nochal, uszy. I co - owszem, corka nadal b. ladna za to syn wyrósł na super przystojnego faceta. Z slicznych chlopców czesto wyrastaja malo mescy faceci.Pamietam chocby slicznych chłopców z pierwszych klas podstawówki, ktorzy potem wyrosli na takich troche ogusiowatych, nieciekawych męzczyzn. To takie spostrzezenia na pocieche mamom , ktore uwazaja,ze mali synkowie nie grzesza urodą. A co do urody - moje maja po bardzo przystojnych dziadkach, my juz nie tacy sliczni:)