Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie oto pytanie mammm

znacie kogoś kto ma tak piekne niemowlę że az trudno uwierzyć?

Polecane posty

kornelkowa mama mnie nie kazdy moze iec tam zdjęcie problem jest taki ze mnie sie tez nie wszystke dzieci podobaja ale uwazam ze chyba ludzie zajmujacy sie modelingiem sa jakimis tam specjalistami w kwestii sprostowania do tych które nadal na mnie jada proponuje przeczytac od poczatku topik ja napisałam ze teraz je dziecko mi sie podoba bo wczesniej było okropne i dlatego wkleiłam zdjęcia zadnego z dzieci tu nie obraziłam jak sie innym zdarzało

Gość mam dwie córki
nie muszę udowadniać innym, że są śliczne, bo dla mnie są. nie szukam potwierdzenia tego na kafe czy w agencjach. dla mnie to nie jest wyznacznik, czy dziecko znajdzie się w katalogu czy innej durnej reklamie. w życiu bym im tego nie zrobiła. licytować to się można np. ilością przeczytanych książek, a nie urodą dziecka. strasznie to płytkie...

ale dla mnie okreslenie mojego dziecka karłem jest obraza rozumiesz? ile razy mam ci tłumaczyc ze nie musisz pisac ze jest piekne tylko pisząc ze jest karłem poprostu mnie obrazasz....i nie jest mi przyjemnie

a jak chcecie sie licytowac na książki to he he moge sie podjac ;) nie jestem taka tepa i pusta i czytac lubie

rozumiem ze nie jest ci przyjemnie bo nikomu by nie było...ale dając jego fotki musisz sie liczyc takze z negatywnymi opiniami...

Gość abraja jak zwykle
abraja Twoj bachor jest po prostu brzydki i to wszystko. Uwazam ze wyglada jak karel !!! Ohydny bachor, przykro mi bardzo:-OAle co by mnie wiecej niepokoilo to jego spojrzenie:-OPatrzy jak psychol a to widocznie po mamusi ma:-O

ja rozumiem negatywna opinie ale musisz sie liczyc z tym ze na tym dziale duzo kobiet udusiłoby cie gołymi za nazwanie ich synka karłem pomarańcze ignoruje bo nie pierwszy raz za mna łazi psa nie ma a kolegów szuka?

kiedys zostaniesz matka...zoabczysz ze nie bedzie ci miło gdy ktos nazwie tak twoje dziecko mam nadzieje ze zawieszamy broń co/ czy nadal bedziemy sie tu kłócic?twój wybór

to takie osoby nie powinny dawac fotek swoich dzieci na publiczne forum...

abraja nie zostanę matką bo nie chcę dzieci....ja nie chce sie kłócić bo i tak do niczego to nie prowadzi

Gość mam dwie córki
to dobrze, że czytać lubisz, gratuluję. ja też. jednak przykład był, że tak powiem, przykładowy, ale widzę, że wszystko może być rywalizacją. dziewczyny, lepiej się czujecie, jak zrobicie sobie ranking? zawsze ktoś będzie niżej. to wam poprawia humor? no to współczuję...

nie chcę nigdy...nigdy nie chciałam....nie lubię dzieci i nie czuję potrzeby zeby miec dziecko....a nie urodze tylko dlatego ze tak wypada i ze ''bóg tak chce'' (jak tu ktoś napisał)

eee podejscie masz jak ja 3 lata temu mze przejdzie a moze nie

przejść to mi na pewno nie przejdzie....akurat w tej kwestii jestem tego pewna na 100%...wiesz co innego jak ktos nie chce taraz ale za jakiś czas...a ja nie chce nigdy....a tak z ciekawości ile masz lat?

to tak jak ja :) dobra zmykam abraja jeszcze raz powtórze: twój synek nie jest brzydki,jest ładnym chłopcem może tylko tak wyszedł akurat na tym zdjęciu ze mi się skojarzył (z wiesz kim)

Gość grazzzyna
luckira - wow, ależ ona ma włosy

Gość ewewe
abraja skoncz juz bo sobie tylko wstyd robisz. Twoje dziecko jest srednio ladne i tyle czy ci sie to podoba czy nie i nawet tysiac agencji tego nie zmieni :/

luckira---> dziewczynka ładna ale na pewno nie sliczna czy piękna....no i te włosy :O:O...po co jej takie długie?...pewnie raz w tygodniu myte czesane :O

Gość grazzzyna
czesane czy nie - robią wrażenie; są bardzo gęste

Gość grazzzyna
A co do dziecka abrai - też uwazam, ze jest takie sobie. Brzydkie nie jest, ale jakies obezwładniajaco piękne też nie. Nie wiem i nie interesuje mnie, co mówią i uważaja ci fotografowie i spece od reklam, wyrazam po prostu swoje zdanie.

Gość jjjjjjjjjjjjj
No to dziewczyny, teraz pora na dzieci w kąpieli :o Za grosz wyobraźni. Mam gęsią skórkę, jak pomyślę, co pierwszy lepszy psychopata może z takim zdjęciem zrobić. Swoich zdjęć nie upubliczniacie więc dlaczego robicie to ze zdjęciami własnych dzieci? A uroda to pojęcie względne, dla mnie żadne z pokazanych tutaj dzieci nie jest piękne. Ładne owszem, ale piękna jest dla mnie tylko moja córka. Co nie znaczy, że zaraz album tu wkleję, bo trzeba przecież uświadomić innych :o

Gość 2letnia mamuska :)
ale kłótnia :O a co do tematu- dziecko abrai będzie pięknym mężczyzną. widac że bardzo męskim ,a teraz jest przeciętny, mnie też powaliła ta dziewczynka z Kambodży. cudowna, reszta dzieciaczków też ładna, ale żadne mnie też nie powaliło. ale brzydkim bym żadnego nie nazwała, a znam dużo brzydkich dzieci znajoma ma takiego "potworka"- kochany jest ale okropny. moja córcia- też nie jest Claudią Schiffer, ale uwazam że nie jest jakąś paskudą - jest przedwszystkim cholernie rozkoszna i słodka;) http://www.voila.pl/341/sydas/?1 http://www.voila.pl/360/91i0n/?1 co myślicie- tylko nie słodzić i nie obrażać! ;)

Gość ładne to co sie komu podoba
:D kwestia gustu! mam 2 synków- blondynków z niebieskimi oczkami -często jestem nagabywana przez różne agencje - ja sama doroabiała na studiach w ten sposób i nie zdecydowałabym się dzieciaków tak meczyć - skoro nam sie dobrze powodzi - bo sejse zdjęciowe to jest ciężka praca czeto kilkanaście godzin aż do skutku..... ...czy moje dzieci sa zjawiskowo piekne? dla mnie najpiękniejsze :D -innym oczywiście może się taki typ urody nie podobać.... ostatnio rozbroiło mnie pytanie koleżanki, która nie widziała mojego młodszego synka "a czy on jest też taki śliczny jak ten starszy?" :P

Gość kasjapasja
Dla kazdej mamy jej dziecko jest najpiekniejsze. Klocicie sie jak przekupy :O Ja obiektywnie patrzac na wklejone tu zdjecia stwierdzam, ze zadne z dzieci mnie uroda nie powalilo :D

Gość mam dwie córki
abraja-to, że ktoś nie jest takim ekshibicjonistą jak ty, nie znaczy, że wstydzi się swojego dziecka... pokrętna logika... może ma większe poczucie granic prywatności. i jak dla mnie, również przyzwoitości.

Gość hajlabajla
Poziom dyskusji- rynsztok. Obecnie jestem w ciąży ale po porodzie nie mam zamiaru wrzucać fotek maluszka do neta, nie dlatego że boję się negatywnych komentarzy, ale po to aby je chronić. Nawet jeśli ktoś mi powie że moje dziecko jest przeciętne, lub brzydkie oleje to bo dla matki zawsze jej dziecko jest naj, cięzko być obiektywną. Nie rozumiem jak można wrzucać na kafe fotki maluszków i się licytować która ma ładniejsze, w dodatku obrażając się nawzajem, a poza tym czy uroda Waszych dzieci jest tak istotna?? Chyba najważniejsze jest to że są zdrowymi pogodnymi maluszkami i się dobrze rozwijają.