Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piwniczanka zielona

Studia po paru latach przerwy - czy ktoras dala rade?

Polecane posty

Czy jest tu jakas mama, ktora po kilku latach od ukonczenia szkoly sredniej poszla na studia i daje sobie rade? Bo czasem mnie nachodzi ale nie wiem, czy podolam :O

Myślę że to kwestia samozaparcia. Ja studiuje ale jestem na ostatnim roku i jakos daje radne. Co prawda ja na studia poszlam od razu po szkole sredniej

Ja studiuje zaocznie. Jestem na 2 roku i jakoś daje rade :)

Zajęcia mam co dwa tygodnie (piątek, sobota, niedziela). Mam kilku wykładowców, którzy wiedzą, że mam małe dziecko i zwalniają mnie z obowiązku uczęszczania na wykłady. W ciągu dnia zajmuje się domem (sprzątam, piorę, gotuje itd. - standardowe obowiązki) i zajmuje się synkiem. W ciągu dnia przygotowuje sobie notatki do egzaminów, a wieczorami uczę się. Czasami mąż zabierze małego na spacer to w dzień wykorzystuje okazje i siadam do notatek :). Nie jest źle. Wszystko zależy od organizacji dnia i chęci :)

Miałam 1,5 roku przerwy teraz wrociłam jestem na 2 semestrze ,jakos daje rade ,jeszcze sie nie uczyłam no bo niby po co jak do sesji jeszcze troche hehe :P dokładnie zalezy od organizacji obowiązków :)