Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dswdswsd

Potrzebuje pomocy.

Polecane posty

Gość dswdswsd

Dostalem od dziewczyny sportowa marynarke koloru bordowego. Z czym mam ja nosic bo nie wiem, szczerze to najchetniej wyrzucilbym ja do smieci a jej powiedzial ze na ulicy napadli mnie i mi ja ukradli bo byla taka piekna. Raczej w to jednak pewnie nie uwierzy a nie chce jej urazic wiec pare razy musze ja zalozyc.

Gość ninaaaastop
mysle ze do jakis ciemniejszych dżinsow moglbys ja wlozyc ubierz ja chociaz raz dla niej by widziala ze ja nosisz i aby nie bylo jej przykro

Gość ona jest prawie rozowa...

Gość dswdswsd
Nie dobijaj mnie:O

Gość gentry987654
powiedz jej, że nadjeżdżające auto tak ci ją schlapało że nie nadawała sie do chodzenia i musiałeś ją wyrzucić albo prosto ale spokojnie że nie za bardzo podobają ci się takie kolory albo nie wiem...użyj rozumu jak wolisz...twój wybór

Gość ninaaaastop
wiesz .. ja tez raz dostalam od swojego spodnie ale musialam je ubrac bo jak nie nosilam to sie pytal cz mi sie nie podobaja i byl smutny wiec ten raz ubralam

Gość dswdswsd
Nie rozumiesz powagi sytuacji. Jak kupila mi ta marynarke to pol wieczora musialem przymierzac czy jest dobra i caly czas podniecala sie jak swietnie w niej wygladam.

Gość babababuuuu
Ehh bez paniki, t-shirt i jeansy z marynarką świetnie się skomponują. No a jeśli to nie Twój styl to zabierz ją kiedyś ze sobą na zakupy i pokaż co lubisz i w czym się dobrze czujesz, wtedy odpakowywanie kolejnego prezentu będzie mniej stresujące :D

Gość ninaaaastop
zgadzam sie z postem powyzej niema co panikowac

Gość u54rtyrjtujmjhgbfv
jak ci sie nie podoba to ubierz ja kilka razy jak nie bedziecie szli gdzies na miasto tylko np jak bedziesz szedl do niej. teraz w zimie to luz, zalozysz na to kurtke;) a moze wcale nie jest taka zla?:) zrob zdjecie to cos poradzimy z czym bedzie wygladala znosnie