Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo proszę doradzcie

potrzebuje pomocy- doradzcie..

Polecane posty

Dziewczyny bardzo proszę powiedzcie mi czy mogę być w ciązy. Kochalam się z chlopakiem w nocy z 10-11 marca. Okres miałam 27 lutego, cykle 26-28 dniowe. Od soboty boli mnie brzuch, piersi są bolesne i twarde.. często tak miałam przed okresem.. jakiś tydzień dwa. Jestem senna- to też często miewałam przed okresem, no i nudności.. nad ranem, takie że aż mi słabo.. Mijają rano, po wypiciu herbaty.. To był stosunek przerywany, tylko raz.. ale był bardzo podniecony i długo to robiliśmy-dlugo się powtrzymywał aż wkońcu nie wytrzymał i zdąrzył wyjąć. Czy to może być ciąza? Kiedy wykonać test?

Gość ja powiem tak .....
test wykonaj dopiero dwa tygodnie po stosunku wtedy będziesz miała pewny wynik a czy możesz być w ciąży ?...no cóż możesz być jak wiesz stosunek przerywany nie jest środkiem antykoncepcyjnym

dodam że w sobotę mój śluz nie był już plodny..w piątek nie wiem nie zwróciłam uwagi..

Gość babababuuuu
Ehh, to było jakieś cztery dni temu... Mdłości to tylko wytwór Twojej wyobrażni :) Nie pojawiają się tak szybko w ciąży (około 8 tygodnia i później). Teoretycznie mogliście trafić w Twoje dni płodne czyli teoretycznie możesz być w ciąży - no cóź trzeba było się z tym liczyć jeśli stosunek przerywany traktuje się jako antykoncepcję...Ale cóź stało się więc teraz będzie trochę nerwów, test możesz zrobić nawet w pierwszym dniu kiedy miała pojawić się miesiączka, a najlepiej iść na badanie krwi - beta hcg wtedy będziesz na 100% pewna. A na przyszłość polecam iść do lekarza po tabletki anty, będzie mniej stresu :) Pozdrawiam.

ale u mnie tak bywało.. zawsze miałam taki niesmak i nudności jakby, w wyniku wzrostu progesteronu, po owulacji.. ale nie były aż tak nasilone..

i ten ból brzucha.. to nie jest taki ból tępy, tylko ciągnięcie..jakby do pachwin..

Gość babababuuuu
Rozmyślanie o bólach i dolegliwościach na niewiele się teraz zda, żadna z nas nie jest wróżką :) Musisz po prostu poczekać, zrobić test albo badanie krwi inaczej się nie dowiesz.. a na obydwie te rzeczy musisz trochę poczekać.

wiem. wiem:) ale właśnie doczekać się nie mogę..