Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niunia20ryb

Odbudowa laktacji mała nie chce piersi pomocy!!

Polecane posty

Witam wszystkie mamy. Mam 3 m-czną córeńkę od m-ca karmię mojego alergika nutramigenem, miał pomóc na kolki i mega skazę. Kolki fakt przeszły,ale skaza jeszcze większa się zrobiła, nic na buźkę nie pomaga. Wszyscy zalecali mi nutramigen na taką alergię a ja teraz baaaardzo żałuję. córka pięknie ssała pierś, super się zgrywałyśmy. Teraz podjełam decyzję o relaktacji po m-cu przerwy. Jestem pod opieką Pani z poradni, piję bocianka, piwo karmi i wodę, mam wypożyczony laktator Lactina i laktację zapewne odbuduję. Problem w tym, że córka nie chce piersi :(((((((((((((((((( czy na głodną, czy wyspaną i najedzoną odwraca głowę, kręci się, a na głodnego strasznie krzyczy. Czy też tak miałyście? Co robić???? Tak bardzo chciałabym karmić piersią :(((. Dodam, że córka piła tylko z pełnych piersi, cyrk był jak cycuś nie zdążył urosnąć, musiałam ugniata, żeby choć przy brodawce był twardy. Pomóżcie, bo już nie wiem co robic :((((

Niestety właśnie teraz w ogóle nie chce być przy piersi, są straszne histerie i nie wiem już czy to ma sens w ogóle :(((

Gość grazzynnka
Najważniejsze to karmić na poczatku, przez pierwsze tygodnie. Teraz to już nie jest jakieś superwazne, daj sobie spokój. Albo odciagaj i dawaj z butelki

Gość sprobuj kupic
nakladki silikonowe na piersi i przez nie niech mala ssie, bedzie miala wrazenie ze nadaj je z butli