Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet od pierścionka

chce klupić dziewczynie pierścionek

Polecane posty

sam musisz wyczuć co jej się spodoba ;) mi bardziej przypadł ten pierwszy, a najbardziej mój własny :)

Gość woda na pustyni
Pierwszy super!

Drogi autorze. Oba pierścionki mają swój urok. Chociaż ja wybrałabym z białego złota- ja mam z białego bardzo delikatny:) Jednak najpierw delikatnie podpytaj swoją dziewczynę, albo przyjżyj się jaką biżuterię nosi. Może lubi skromna delikatna biżuterię badź przeciwnie! Powodzenia:)

Gość ten z białego
ten z białego zlota jest piękny, ten pierwszy jest taki jakiś kiczowaty i nie bardzo moim zdaniem pasuje na zaręczynowy.

Gość oba są okropne
masz kiepski gust

Gość dziewczyna bruneta
Mi osobiście to pierścionki się nie podobają. Ja np wole białe złoto i taki pierścionek zaręczynowy mam, ale Ty wybierasz dla swojej dziewczyny ;) i musisz ją jakoś delikatnie podpytać.

Żaden mi się nie podoba- są zbyt ozdobne ostentacyjne. Zdecydowanie wybierz coś prostszego.

Gość dziewczyna bruneta
Chyba autora już nie ma ...

Gość ej tam
Oba pierścionki mi się nie podobają - są przesadzone... Jest tyle pięknych skromniejszych, najlepiej podpytaj swojej kobiety co jej się podoba. A rozmawialiście już o ślubie czy to ma być kompletne zaskoczenie?

Gość ololoooo
Pierwszy- koniecznie!!!

Gość ixinskaa
oba fatalne

pierwszy bardzo ładny ;) nie patrz na to co większość ci tu napisze, że kiczowate, dla mnie kiczem są pierścionki z brylantem wielkości ziarnka maku przepłacone w sklepach o co najmniej tysiąc złotych ;) zresztą ja w tych pospolitych zaręczynowych nie widzę nic fajnego, jedno oko na środku i tyle.

Gość a ja wole czekolade..
takie pierscionki w rzeczywistosci wcale nie sa takie az ozdobne... wiem bo ostatnio sama kilka przymierzalam i takie typowe skromne wygladaja jak odpustowe po prostu zwlaszcza jak sie nie ma chudziutkich placow..... podoba mi sie ten 2, mysle ze jest bardzo delikatny i ladnie bedzie wygladal na dloni... pamietajcie na na zdjeciach te pierscionki zawsze wygladaja na wieksze i bogatsze niz sa w rzeczywistosci...

Gość estee lauder
mi sie ten drugi podoba, z bialego zlota :) wcale nie musi byc z jednym oczkiem - takie ma 90% narzeczonych :P

Gość daisyblue
okropne! to powinien być klasyczny solitaire - pierścionek z jednym kamieniem osadzonym centralnie a nie jakieś tam wygibasy..

Gość co kto lubi
Musisz wybadać gust przyszłej narzeczonej, bo to ona ma być zadowolona. Ja mam bardzo skromny pierścionek i sama go wybierałam. Nie chciałam żadnych wystających części, bo to będzie zbierać brud i zahaczać o wszystko.

Gość madziella
Oba cudne. Ja byłabym przeszczęśliwa

a mi się podoba ten pierwszy, drugi jakiś taki pospolity. Poza tym lepiej gdyby było wiadomo, w jakim kolorze będa obrąckzi, bo tak nosić potem jedno z zółtego a drugie z białego złota troszkę może się gryźć... zreszta mi się pierścionki z białego złota nie podobają..wyglądaja na srebrne i żadne mi to zaręczynowe.

Gość do sękatej
Wszystko jest kwestią gustu. Ja uwielbiam srebro i dlatego białe złoto dla mnie jest jak najbardziej ok. Ale pierścionek zaręczynowy mam ze złota, bo doszłam do wniosku, że srebrnych pierścionków kilka mam, a ten jeden musi się czymś wyróżniać ;)

a jak się wyróżnia pierścionek z białego złota na tle srebrnych pierścionków? ;)

Gość cdfsdwcf
dokładnie białe złoto wygląda jak srebro a co za tym idzie ja mam wrazenie ze to wygląda tandetnie bo dla mnie srebro jest takie własnie tandetne bo bym je ciagle musiała czyscic mam kilka rzeczy ze srebra i ciagle mi zmienia kolor wiec dałam sobie spokój i nie nosze nosze tylko zółte złoto

Gość wolę srebro
Żadnego srebrnego pierścionka nigdy nie musiałam czyścić. Łańcuszki zdarzyło się, bo wiadomo - brudzą się od noszenia na szyi. Ale pierścionki nie ciemnieją mi. Srebro pasuje do wszystkiego i jest uniwersalne (i tańsze :P). Ale co kto lubi... pierścionek zaręczynowy mam tak z żółtym jak i białym złotem, więc nie narzekam ;)

Gość niebieski kolor
ani jeden ani drugi, ale z dwojga zlego to drugi

Gość nycgirl
pierwszy to jak dla cioci kloci drugi wyglada bardziej elegancko(biale zloto) ja mam platynowy, z pojedynczym brylantem kwadratowym, mamy tez platynowe prosciutkie obraczki