urzekajacakafeterianka 0 Napisano Marzec 15, 2010 Kochane prosze napiszcie mi jakis przepis na szybką i pyszną saładke. Moze byc z dodatkiem piersi z kurczaka. Zaznaczam tylko nie niecierpie fety, cebuli i pora:) z góry dziekuje za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość huigtfdtrsde Napisano Marzec 15, 2010 piersi z kurczaka 0,5 kg puszka kukurydzy 1 szt ryż 200 gram papryka czerwona 1 mała szt puszka ananasa 1 szt sól pieprz majonez Piersi ugotować, a następnie skroić w kostkę. Paprykę i ananasa pokroić w kosteczkę, dodać ugotowany, zimny ryż, Doprawić solą, pieprzem i majonezem. Udekorować zieloną natką pietruszki i cząstkami ananasa. Ochłodzić w lodówce. Po godzinie chłodzenia można jeść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buahahahahaha Napisano Marzec 15, 2010 wypierdalaj głupia cipo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a prosze bardzofg Napisano Marzec 15, 2010 Składniki 2 głowki kapusty , sześć porów i olej wymieszać i żreć ,nie by się kurde chciało gotowych przepisów se sama zrób i wymyślaj tu ludzie maja ważniejsze sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urzekajacakafeterianka 0 Napisano Marzec 15, 2010 Piersi podsmazyc mocno czy tylko do zarumienienia?> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahahahha ha ha ha ha Napisano Marzec 15, 2010 SPIERDALAJ PIZDO I DUPY NIE ZAWRACAJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urzekajacakafeterianka 0 Napisano Marzec 15, 2010 Zawiało tępactwem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ytytytytytttt Napisano Marzec 15, 2010 gówno - ugryź czubek będzie równo i będziesz miec sałatkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urzekajacakafeterianka 0 Napisano Marzec 15, 2010 huigtfdtrsde wybacz, ale przeoczylam linijke z napisem ugotuj:) juz wszystko jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość buahahahahaha Napisano Marzec 15, 2010 do tego sałaDka mnie rozwala na łopatki :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryjekkk 0 Napisano Marzec 15, 2010 Piersi z kurczaka pocięte na paski panierowane i podsmażone na tłuszczu ,odłożyć na papierowy ręcznik w celu wchłonięcia tłuszczu . Sałatę lodową porwać na kawałki (jak idzie bierzesz do ręki i rwiesz jak chwasty :D)ogórek zielony a paseczki ,jaja na twardo pokrojone w ósemki ,puszka kukurydzy (ja dodaje jeszcze groszek ,bo lubię :D) Na patelni uprażyć pokrojone w kostkę pieczywo tostowe (grzanki) wszystko razem wymieszać i dodać sos na koniec sos .Sos :kubeczek jogurtu naturalnego (mały) ,dwie łyżki majonezu ,dwa ogórki konserwowe w kostkę ,dwa ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę ,sól ,pieprz ,wymieszać ,skropić sałatkę,przerzucić wszystko kilka razy aby się wytaplało w sosie i pochłaniać:Dmoja naj ,naj sałateczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przyszła - obecna mama Napisano Marzec 19, 2010 http://www.kulinarne-przepisy.com/salatka-z-kurczakiem/ A ja polecam powyższą, jedynie pieczonego na rożnie kurczaka zastąpiłam pokrojonymi w kostkę piesiami (2 sztuki podwujnie) podsmażonymi na patelni (plus sól i przieprz), na złoty kolor. Szczególnie polecam sos. No i nie trzymajcie się oczywiście sztywno podanej ilości składników. Jak zwiększycie, to i zróbcie więcej sosu, zresztą jest on tak przepyszny, że duża ilość zdecydowanie wskazana! Acha - i KONIECZNIE ze świeżym imbirem. Naprawdę bardzo polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yen 0 Napisano Marzec 20, 2010 Sałatka żółta pierś z kurczaka pokrojona w kostkę i usmażona, ryż, kukurydza, ananas, majonez, curry, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yen 0 Napisano Marzec 20, 2010 Sałatka kebabowa warstwowa Pierś z kurczaka usmażona z przyprawą do kebaba Ostry ketchup czerwona cebula ogórki konserwowe kukurydza sos majonezowo- jogurtowy kapusta pekińska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość konieczynka17 Napisano Kwiecień 5, 2010 Mogę polecić przepis na sałatkę/szybkie danie z serem camembert, orzechami, odrobiną kurczaka i sałatą. Bardzo ciekawe danie a przygotowanie to chwila. http://www.klubdobrejenergii.pl/przepisy/salatki.html/40/Salata_z_orzechami/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach