Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomoc niezbedna

POMOCY - prosze

Polecane posty

Gość Pomoc niezbedna

Dziewczyny, Od ostatniego stosunku dostalam juz dwa okresy. Stosunek niby z obawami (obawa preejakulatu) , mial miejsce 3 miesiace temu. Po stosunku 16 dni zrobilam test z krwi HCG - wynik negatywny. Dostalam okres , potem kolejny . Po nim tez zrobilam test - wynik wyszedl negatwny. Powinnam dostac teraz trzeci okres, wczoraj , nie dostalam , bola mnie piersi jak na okres a okresu brak . Z glupoty kupilam test sikacz , zrobilam wieczorem .Po 5 minutech odczytuje - nie ma nic ale ogladam i dogladam , pod swiatlo , rozebralam go i w miejscu , w ktorym powinna pojawic sie druga kreska pojawia sie takie jakby przezroczyste pole - zglupialam i spanikowalam , Bardzo prosze o porady.

Gość Pomoc niezbedna
Prosze o wypowiedzi

Gość asdfg
dziewczyno weź teraz sama przeczytaj to co napisałaś.To oczywiste że w ciąży nie jesteś.na 100%

Gość Pomoc niezbedna
Jejku wiesz ja usycham ze strachu, tyle czytam o tych okresach w ciazy ze po prostu glupieje. Ten dzisiejszy dziwny test wybil mnie z rozsadnego myslenia. Ale przeciez po takim czasie to chyba nie mozliwe .

Gość Pomoc niezbedna
???

Gość asdfg
jasne że niemożliwe.Wynik testu ważny jest przez pierwsze kilka minut,a później sie nie patrzy na ten zmieniajcy sie obraz bo to już nie jest właściwy wynik.Także nie martw sie już i nie stresuj bo możesz mieć problem z nastepną miesiaczka i wtedy dopiero wpadniesz w panike

Gość Pomoc niezbedna
Jejku nawet nie wiesz jak bardzo sie tym przejelam , ale jak by to bylo mozliwe , test z krwi by sie pomyli, Zapomnialam napisac ze zrobilam 16 i 18 dni po stosunku i oba wyszly negatywne.

Gość Pomoc niezbedna
CZy ktos jeszcze moze mi poradzic

Gość wooomen jest ok
asdfg nawet po kilku godzinach jest wazny test pomoc niezbedna idz lepiej do lekarza tylko niech ci nei zaklada karty lub prywatnie na usg

Po 1 Miałaś już dwa okresy Po 2 Robiłaś bete a jest ona w 100% pewna i u Ciebie wyszła negatywnie Po 3 przezroczyste pole nie oznacza wyniku pozytywnego jest to miejsce ktore powinno zabarwic sie na różowo gdybyś była w ewentualnej ciąży A W NIEJ NIE JESTEŚ A na koniec z tego co wiem to zazwyczaj na ulotce jest napisane aby nie odczytywac wyniku po 5 min bo jest nie wiarygodny i nic nie pisza aby po zrobionym tescie rozebrac go na czesci pierwsze aby odczytac wynik. Objawy podejzewam masz takie bo wzielas sobie pod psychike ze mozesz byc w ciąży A W NIEJ NIE JESTES. Wiec moja rada slonko daj na luz i nie wkrecaj sobie nie istniejacej ciazy a przy nastepnym przytulaniu lepiej sie zabezpieczcie Buzka