Borsuk_morski 0 Napisano Marzec 15, 2010 jogur = jogurt + ogor? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lalaP 0 Napisano Marzec 15, 2010 własnie tak:) zgadłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lalaP 0 Napisano Marzec 15, 2010 nie jestem wieprzkiem waze jakieś 64 kg a mam 180 cm... ale będe jeszcze bardziej smuklutka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość herounbu5v Napisano Marzec 15, 2010 masz 180cm?wspolczuje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borsuk_morski 0 Napisano Marzec 15, 2010 Bo Ty masz 195cm a 180cm to malo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lalaP 0 Napisano Marzec 15, 2010 ja jestem zadowolona ze wzrostu nie chciałbym byc nizsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Borsuk_morski 0 Napisano Marzec 15, 2010 A z czego, oprocz wagi, nie jestes jeszcze zadowolona? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka mala szeroka Napisano Marzec 15, 2010 to raczej nie dieta tylko glodowka cie czeka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lalaP 0 Napisano Marzec 15, 2010 WSZYSTKO INNE OBLECI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach