Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slazak20

dziwny problem :((

Polecane posty

Gość slazak20

Witam Mam 20 i jestem z dziewczyna od pol roku, (ona rowniez 20 lat) bardzo ja kocham. Zycie seksualne wspaniale. Przez ostatni czas mam problemy nie wiem czy dobrze to nazwe ale wydaje mi sie ze o podlozu psychicznym a mianowcie ostatnio padlo pytanie o sexie oralnym i dowiedzialem sie ze przedemna juz to robila ( wczesniej tez sie dowiedzialem conieco o jej zyciu seksualnym z kim sie kochala miedzy innymi). Moj problem polega na tym ze caly czas mam to przed oczami jak ona jednemu czy drugiem nazwe to po imieniu "bierze do buzi", jak z kim uprawia sex, jak krzyczy. Mam wrazenie jak by to teraz robila, wyobrazam sobie to jak bym przy tym byl .zle sie z tym czuje wrecz boli mnie serce i mam niechec przez to do niej! Jest to niesamowicie meczace ! moze juz ktos z was byl w takiej sytuacji i pomoze mi sie z tym uporac ! Prosze pomozcie !

Gość maniourmanio
zobacz tutaj www.fajna-panna.notlong.com i ni eprzejmuj się tym tak!

Gość _Misiek_
To że Tobie o tym wszystkim powiedziała to po prostu z jej strony było błędem. No i dlatego czujesz to co czujesz. Wrzuć na luz i nie przejmuj się. Nieważne z kim się kochała. Ważne jest to że teraz jest z Tobą. Gdy poznałem moją żonę byłam w wysokiej ciąży. 9 dniowe dziecko zmarło a facet ją zostawił. Zrobiłem wszystko by Ona była moją i jesteśmy razem już wiele lat.

Gość _Misiek_
...była ...