Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moje bole moje cierpienia

urodziny...pamiec i w ogole te wszystkie bzdety

Polecane posty

Dzisiaj mam urodziny i jest mi jakos dziwnie...nie napisze ze smutno bo tak nie jest ale jakos dziwnie...bo nikt DOSLOWNIE NIKT ...ani rodzice ani maz , ani rodzenstwo nie zlozyli mi zyczen...Czuje sie co najmniej olana i taka odstawiona na bok..a co najlepsze ja zawsze pamietam , skladam zyczenia i kupuje prezenty...Nie ma to jak pamiec!!

Gość Lady Missing
to prawda, liczy sie pamiec:)

Mintaja...dziekuje:)Ale tak sobie mysle ze jak oni nie pamietaja o mnie terraz to co by bylo jakbym np umarla?Wiem wiem wyolbrzymiam ale to naprawde kijowe miec takie urodziny:(

Jest tu kto?

Gość KASNADRA446666
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, STO LAT. ŻEBYŚ NIGDY NIE BYŁA SAMA I SMUTNA TEGO CI ŻYCZĘ JA

Kasandro dziekuje...Mintaja ale wez mi wytlumacz skad to sie bierze/.Mam meza...ktorgo bardzo kocham..on mnie..staje na glowie by bylo wszystko ok..pracuje , dba o rodzine a kurde nie pamieta zer mam urodziny?O moich rodzicach juz nie wspomne bo ja za zadner skarby swiata nie zapomnialabym kiedy mi sie dziecko rodzilo...

Moze tez tak zrobie ze zaczne zapominac i oleje wszystkich..wyobrzacie sobie jakie by bylo zdziwienie?Nie bylo by prezentow , imprezy nic...

tzn ja jestem młodsza i męża nie mam, ale co do rodziców to ja też nie wiem jak można zapomnieć o własnym dziecku....Podobno matka za dziecko życie by oddała, a prostego gestu to już nie można...

Heeh...no dokladnie...nie czekam na zadne prezenty bo jak bede chciala to sama sobie kupie co zechce:)ale mozna by zadzwonic i powiedziec ciesz sie kobylo ze dozylas kolejnego roku..albo zwyczajnie wssytkiego naj..ehh zalosne..chyba sie juz zaczynam mega rozczulac nad soba...

Gość mąż może zapomnieć
Mąż może zapomnieć i to w ogóle nie znaczy, że nie kocha. To tylko facet, często mają sklerozę :) Mnie mąż też bardzo kocha i jest super dobry dla mnie, ale w kwestii urodzin, to raczej wolę się zabezpieczyć, przypominając mu delikatnie wcześniej :P Ale żeby MAMA zapomniała o dziecku? Oj, naprawdę współczuję. Ja jestem stara baba, mieszkam daleko od rodziny i zawsze czeka na mnie w tym dniu paczka z prezentem i kartka. Mama to inna sprawa. Ale może jest zabiegana albo co? Wszystkiego dobrego. Trzymaj się.

Heeh...no dokladnie...nie czekam na zadne prezenty bo jak bede chciala to sama sobie kupie co zechce:)ale mozna by zadzwonic i powiedziec ciesz sie kobylo ze dozylas kolejnego roku..albo zwyczajnie wssytkiego naj..ehh zalosne..chyba sie juz zaczynam mega rozczulac nad soba...

Nie , mama nie jest zabiegana..siedzi z ojcem w domu i z nudow biegaja po sklepach w poszukiwaniu nowcyh nabytkow...:((

Mialo byc NOWYCH:)))

a mąż jak nie wiedział tak nie wie? czy już został poinformowany o urodzinach?

nIE NIE POWIEDZIALAM MU JESZCZE I NIE ZAMIERZAM DZISIAJ...JUTRO PRZY SNIADANIU POWIEM I ZAPYTAM SIE CO BY CHCIAL NA SWOJE URODZINKI:)TAK ZEBY MU SIE MEGA GLUPIO ZROBILO...WIEM JESTEM OKRUTNA I DZIECINNA ALE CO TAM POWIEDZMY ZE TO EFEKT ZAPOMNIENIA O MOIM WAZNYM SWIECIE:)

Gość mąż może zapomnieć
Powiedz mężowi, napisz smsa rodzinie - "dzisiaj miałam urodziny". Tylko tyle. Niech się wstydzą i poprawią.

Gość hsiofhdohjofofs
bo w pewnym wieku nie wypada obchodzic urodzin

No jesli Twoim zdaniem nie wypada obchodzic urodzin w wieku 25 lat to nie wiem kiedy wypada:)

Ide zrobie sobie prezent i ogladne ulubiona serir GA:)Pozdrawiam wszystkich i zycze spokojnej nocy:)

Gość hsiofhdohjofofs
od 25 to juz nie wypada. jest sie stara dupa i obchodzi sie imieniny, bo wiek nalezy juz zaczac ukrywac