Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draken

Kobieta zaczyna się od 170

Polecane posty

Sam mam lekko powyżej 190 i dla mnie kobieta jest interesująca dopiero jeśli ma co najmniej 170 cm wzrostu. Do tego świetnie byłoby gdyby była szczupła i miała coś w głowie plus dobre serce, lubiła wysokie obcasy i sukienki. A teraz możecie mnie zjeść :classic_cool:

Gość kobieta zaczyna się od 140
ja mam 155 i dla mnie kobieta zaczyna się od 140 kobiety od 170 to nie kobiety tylko monstra

Gość Po prostu Kasia jestem
Czyli sie nie zaliczam bo do tego wszystkiego co wymieniles brakuje mi 4cm

Gość sol 882
Małe jest piękne !!!

Gość znowu trans trans
Twoj nic to drak quen ?

Zauważcie, że napisałem: DLA MNIE - to jest moja subiektywna opinia :) Poza tym lekarz zabronił mi się schylać ;)

Gość sol 882
To po co nas o tym informujesz ?

Gość zielona_fala
to ja bym sie nadawała mam 180 ale nie noszę szpilek

Gość fxdsxfdsxadfa
kazda potwora znajdzie swego amatora nawet taka co ma 160

Gość Roommasterka
coś w tym jest Draken ;)

poza tym wyższa kobieta ma dłuższe nogi, a tego nigdy za wiele ;) @zielona fala zawsze możesz zacząć, na szpilkach miałabyś tylko kilka cm mniej niż ja :)

Gość sol 882
Kurde a dlaczego potwora nawet taka co ma 160 ? Ja mam i jakoś muszę opędzać się od facetów.

Gość Kant
Draken ,ale w szpilkach 12cm bede z Toba równa wzrostem:P

@kant i co z tego? dla mnie rewelacja, wreszcie będę mógł spojrzeć kobiecie w oczy :) a przy okazji: szpilki to nieodłączny atrybut kobiecości, powinnyście je nosić tak często, jak się da a już na pewno w łóżku :classic_cool:

Draken, ja lubie facetow DO 175 cm, ale nigdy bym nie powiedziala, ze facet konczy sie na 175 :o sa rzeczy wazniejsze niz wzrost. Szpilki deformuja wzrost, a jesli dla Ciebie atrybutem kobiecosci nie jest zgrabna figura, cienka talia, delikatna twarz czy dlugie wlosy, a szpilki, informuje, ze moj znajomy gej takie nosi, ma 180 cm wzrostu i nr buta 42 :D Wyzsza kobieta niekoniecznie ma dlugie nogi :D Ja mam 164 cm i moja kolezanka o wzroscie 175 cm ma krotsze nogi niz ja :P

Gość Kant
Jakbym miała faceta 190cm i więcej to bym nosiła szpilki :P Niestety jakos zawsze trafiałam na takich 180cm:O

@energiczna dlaczego zatem tyle z was (acz ciągle za mało) je nosi? jednak chyba coś dają :) twoim kolegą nie jestem zainteresowany, przeproś go ode mnie ;) @czarowniczka jesteś zatem kobietą marzeń (jeśli reszta się zgadza) :)

@kant bez przesady - jest więcej wysokich facetów niż kobiet - ja jakoś na takie nie trafiam a facetów mojego kalibru znam sporo

Gość ulalalalala
To ciekawe. zawsze myślałam że facetom bardziej podobają sie niskie dziewczyny. Mam 175 cm wzrost, jestem szczupła, uwielbiam obcasy, ale rzadko je nosze bo wtedy większość facetów, nie mówiąc już o kobietach jest ode mnie niższych.

@ulalalala znajdź wysokiego, zgłaszam się na ochotnika i nigdy nie leciałem na niskie, wręcz przeciwnie :) @energiczna ja nie mówię o popadaniu w przesadę tylko o kuszeniu faceta chociaż raz na jakiś czas

Gość bigosss
Draken - lubie Cie ! Po pierwsze za Krakow w stopce a po drugie bo sama mam 176 cm :-) Ale przypominasz mi jednego znajomego. Akceptowal tylko wysokie laski a trafila mu sie niska zona :-) Najgorsze, ze teraz ma corke, ktora ma niedobor hormonu wzrostu i bedzie na zawsze karzelkiem. Pisze to tak na wszelki wypadek, bo nigdy nie wiadomo jakie zycie przygotowalo nam niespodzianke ! :-P

Gość zielona_fala
zapewne szpilki i pończoszki w łóżku wiem znam to Draken sam spróbuj jak to jest na tych szpilkach szczególnie włóżeczku

@bigoss ciesze się, ja nei mam córki (syna też) więc raczej to nie ja ;) a lubisz sukienki i obcasy? ps. nie tylko lubię Kraków ale i mieszkam w nim od urodzenia @zielona fala ja jestem facetem, przyznasz, że wyglądałoby to kuriozalnie - jednemu podoba się Wenecja a drugiemu Pcim - ludzie są różni, wiec uszanuj to @energiczna jakie to sposoby?

Gość zielona_fala
oj Draken oj Draken spoko luzik na zartach się nie znasz? trochę perwersji nie zaszkodzi

Gość ulalalalala
Czasem mam wrażenie że faceci owszem podziwiają wysokie kobiety, ale chyba nie mają odwagi na coś więcej, wolą niskie dziewczyny by czuć się bardziej męsko, czuć ze to Oni sa górą!