Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draken

Kobieta zaczyna się od 170

Polecane posty

@energiczna - umiesz czytać ze zrozumieniem? kanapowce są dobre ale nie dla mnie, a poprzesz ruszanie się dla przyjemności rozumiem sport - dlatego napiszę to jeszcze raz: są osoby, które nie muszą pokonywac codziennie kilometrów (bo jeżdżą samochodem np) - a na nogach przemieszczają się dla przyjemności biegając/spacerując

ja mam 169cm i odpowiada mi moj wzrost. bardzo lubie sukienki i szpilki w związku z czym nie mogę sie doczekac az bedzie nieco cieplej. dzisiaj przyszły mi poczta dwie sukienki na lato:D

@degustibus - ten post to nie prowokacja - chciałem się przekonać ile jest tych wysokich i może z jedną z nich się zaprzyjaźnić - mam nadzieję, że to nie zbrodnia nei miałem także zamiaru deprecjonować nikogo - napiszę po raz drugi, że post przedstawia moje subiektywną opinie

Gość deGustibusNonEstDisputandum
Ok, Ok:) Spoko. Dla ciebie zaczyna się od 1,70 więc ok. Rzecz gustu:) Ja już spadam. To nie post dla niskich;) A tobie życzę wspaniałej kobiety 1,80 :)

@energiczna - powinna nosić wygodne buty temat jeszcze będę drążył, a nóż dopisze mi szczęście :) dobranoc :)

Gość ulalalalala
Draken i jak widać znalazlo sie kilka wysokich, zadowolonych z min. tego powodu dziewczyn, choć pewnie znacznie wiecej jest nizszych. fajnie ze założyleś taki wlasnie post to poniekąd utwierdziło mnie w przekonaniu że wysoki wzrost u kobiety to niewątpliwie skarb!

A mnie to zwisa, że jestem wyższa od większości mojego towarzystwa :P Kupuję buty, jakie mi się podobają. Zwłaszcza, jeśli są w moim rozmiarze :P Na wszelkie imprezy praktycznie zawsze zakładam obcasy, mimo iż większość moich znajomych, z którymi wychodzę sięga mi wtedy do ramienia :D Nie przeszkadza mi to, że się wyróżniam. Natomiast przeszkadza mi facet niższy ode mnie (w sensie: bycia "moim" facetem! bo już jako kumpel absolutnie nie ;)

Gość kata7891
kobieta ciut wyższa od faceta< w szpilkach> tez jest sexi:)

Gość wysokaaaaaa
"a tak już nie może wyglądać kobieta? http://img214.imageshack.us/img214/3536/bezt ytuusls.jpg " Faktycznie, dałaś przykład:D Wyglądasz z tym facetem jak córeczka. Niech się niskie plują i leczą kompleksy tekstami o babochłopach, a my dziewczyny zajmiemy się w tym czasie podbijaniem świata;)

Gość Mikusek
ja od 20 roku zycia chodze na szpilkach. Nie mam butow na plaskim obcasie (oprocz tych do biegania), nie wszystkie szpilki sa wygodne- to fakt ale czasami to jak sie prezentuja na nodze- rekompensuje niewygody :-D

@kata7891 kobieta wysoka jest suoer, ale niski facet wygląda przy niej karykaturalnie, więc takie coś odpada :) @Mikusek - otóż to, gra jest warta świeczki :)

Dracen, miałam męża tak wysokiego jak ty...(chyba jak ty:))) a mam 160/48....a teraz mam innego i też ma 193......nie szukałam wysokiego, sam mi wleciał pod stopy:))

@fev i co z tego? ja nie zdecydowałbym się na związek z niską osobą, aczkolwiek zauważyłem, że moje hmm rozmiary wzbudzają spore zainteresowanie wśród pań "kieszonkowych" - wolałbym wśród pań "king size"

A ja myślałam że nie liczy się długość, tylko technika.... przecież wszyscy faceci to powtarzają ...;)

Chciałam tylko Tobie pokazać, Dracen, że palny sobie a miłość i pożądanie sobie..... Myślisz że ja celowo szukałam aż tak wysokiego?..Nie!!! Ale kiedy spojrzeliśmy na siebie ogarnął nasz szał ciał..... ........ten nowy jest ode mnie młodszy.....ileś tam lat:))

Gość karitana
Draken a wiesz jaki boski jest seks z wysoką kobieta? Pomyśl te długie szczupłe nogi zaciśnięte, lub jescze lepiej rozłożone mmmm. ja mam 176 cm wzrostu i jestem z tego dumna!!

@gratuluję :) @karitana właśnie myślę i od tego tylko ciasno w spodniach mi się robi ;)

Gość Mikusek
to Twoj fetysz? - wysoka kobieta?

Gość Mikusek
a od głodu i morowego powietrza?

@Mikusek - wysoka kobieta to konieczność, fetysz to wysokie obcasy :classic_cool:

Muszę już wyjeżdżać....zatem ostatnie słowo:)) Szukaj Dracen dokładnie takiej która się mieści w kanonach Twojego pożądania, takiej która mieści się w twoich ramach piękna kobiecego, wtedy będziesz zadowolony:)) Btw.....mój obecny partner miał takie wymagania: -szczupła ale nie chuda(47-51kg) -smukłe dłonie i stopy -biust B-C -długie nogi -krągła pupa -ładne włosy i żeby nie była głupia .....a jeśli do tego będzie raz Jego Umiłowaną Kurwą innym razem Dominą ........ oraz kobietą squirterką .. to....:)) :)):)) pozdrawiam:)) fev

Gość karitana
Draken Podoba mi się Twój podziw do wysokich kobiet ....wysoka szczupła dziewczyna w krótkiej czarnej dopasowanej sukience, kształtne ciało i te uda hhhmmm

Gość Mikusek
hhmmm :-D

Gość karitana
....do tego nie małe piersi, ładna twarzyczka i mądra główka

Gość boróweczka hej
och ja też mieszkam w krakowie, mam coś w głowie i mam 173 :D

Kraków:) 178 cm , miseczka C , długie nogi - ponoć inteligentna... ale zajęta zycze powodzenia :)

@parle moi dziękuję, choć przyznam, że machanie kawałkiem wołowiny przed paszczą lwa w klatce nie jest zbyt humanitarne ;)