Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draken

Kobieta zaczyna się od 170

Polecane posty

Gość Carmen......
Synthia (sorame69@o2.pl) - u mnie najniższy miał 185 cm .. i miał przy mnie kompleksy... Ja najmniejszych... :D Inni to 196 ,190 cm, 198 .. Nigdy nie miałam z tym problemów ... Mnóstwo facetów słusznego wzrostu ...

Zgadzam się z tym :P Jednak nie wiem, czy chciałabym aż tak wyróżniać się z tłumu, górując nad wszystkimi :P

Gość Carmen......
"[zgłoś do usunięcia] Jak kogoś Przegrana to jest osoba bez normalnych szans na życie... w miłości zwycięża się wspólnie, każdy nasz sukces jest też sukcesem drugiej połówki." Czyli to nie jest współzawodnictwo!

Gość Carmen......
Pisałam mam tylko 170 cm ... Wolałabym mieć więcej ... Dlatego chodzę w butach na szpilkach od 10 cm ... W butach miewam zatem nawet 183 :)

Gość Jak kogoś
No cóż, w sumie to tylko nasza psychika, a więc często aż się zdziwić można, że takie "ideały" też są zakompleksione xD ale przecież wzrost nie jest ku temu dobrym powodem.

Gość Jak kogoś
Bardzo lubisz się chyba czepiać definicji. :>

Gość Carmen......
"Carmen...jest cos takiego jak dialog,stad przy blizszym poznaniu bedziesz swiadoma czy jestes w stanie byc dla kogos zarowno przyjaciolka jak i partnerka oraz jak bardzo szeroko pojete jest wedlug Twego rozmowcy słowo akceptacja...." Ale dla mnie, to wchodzi w pojęcie inteligencji. Jeśli potrafię to wytłumaczyć i zrozumieć to nie widzę problemu. A jeśli nie da się tego objąć rozumem, ani w żaden sposób wytłumaczyć to nigdy nie zaakceptuje ...

Gość Carmen......
Jak kogoś Bardzo lubisz się chyba czepiać definicji. :> - ja się nie czepiam definicji. Bo to o czym piszesz jest zaprzeczeniem współzawodnictwa.

Gość Jak kogoś
Dobra, to ja już nic nie mówię. Ciekawi mnie tylko, czy kiedyś kogoś naprawdę kochałaś.

Gość Carmen......
Niekoniecznie ...

Gość Carmen......
Nie podniecajcie się tak, bo ja też wodny znak...

Gość Jak kogoś
Drakenie, a gdybyś się zakochał w takiej małej 160-tce to co, byś ją zostawił, bo za niska?

Gość Jak kogoś
A ja powietrzny, czuję się wyklęta xD

Gość Jak kogoś
On ma 35 chyba, tak dla blondynkowej informacji :3