Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie maszkara

Gdzie poznać

Polecane posty

Gość taka sobie maszkara

miłego, normalnego i inteligentnego faceta w wieku 23-27 lat. Wiem, że to banalne pytanie ale ja szukam od roku. Na wydziale prawie same dziewczyny, jak chodzę na imprezy to zainteresowanie moją osobą jest ale tylko na jedną noc (W ogóle wydaje mi się, ze obecne imprezy mają służyć tylko odnajdywaniu partnerów na niezobowiązujący seks). Na ulicy przecież nie zaczepię nieznajomego faceta, który mi się spodoba bo wyszłabym na desperatkę. W takim razie gdzie??? Dość mam sypiania w zimnym łóżku:(

Gość taka sobie maszkara
Kiedyś sporo czasu spędzałam na czacie, ale tam jak nie seksoholik to analfabeta

Gość co z toba yest
ja zaczepiam facetów na ulicy i nie wydaje mi sie, żebym była desperatką..? jestem pewna siebie i robie to z wdziękiem i poczuciem humoru i jeszcze żaden facet mnie nie spławił, wręcz każdy podzielił się numerem, ale z nie każdym kontakt przetrwał - wiadomo jak to w życiu bywa,

Gość taka sobie maszkara
dobry duch pewnie i tak jesteś zajęty. A ja serio pytam, gdzie szukać?

a własnie ze nie jestem:)) Kurcze...wszędzie można, tylko trzeba uwaznie patrzec i nie robic wrazenia niedostepnej czy max wyzwolonej. Nie byłem po tej drugiej stronie, ale tam przebywac,gdzie skupiska są gości...polibuda, cos z autami związane, portale dla nich czy krąg zainteresowań...

Gość taka sobie maszkara
co to znaczy wrażenie "niedostępnej". Jak nie robić wrażenia "niedostępnej" idąc ulicą. Mam jakis T-shirt z napisem "szukam księcia" przyodziać? W mojej naturze nie leży zaczepianie obcych ludzi. To co jakieś warsztaty dodatkowa na politechnice a może kuers mechanika mam zrobić

Gość on romantyczny...:)
ja szukam normalnej dziewczyny :) i tez znalezc nie mogę:(