Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlamanaaaaaaaa

jest tutaj jakis fizjoterapeuta albo ortopeda?

Polecane posty

Gość zlamanaaaaaaaa

nie wiem, moze przesadzam, ale mam wrazenie, ze mam zwichniety staw ramienny albo lopatke. prosze, jesli ktos taki jest, prosze sie odezwac. pozdrawam

Gość zlamanaaaaaaaa
heh masz racje. to nei ma sensu. tak czy inaczej bede musiala isc z tym do lekarza i wcale nie napisalam tego, zeby ktos mnie wyleczyl. chcialam po prostu ewentualnie upewnic sie czy mam sie czym martwic. ale rzeczywiscie, to glupi pomysl tutaj. dobranoc

Gość moze byc pielegniarka ortopedy
czna? Gdybys naprawde miala zwichniety staw barkowy to wierz mi ze ostatnim o czm bys pomyslala to bylo by siedzenie przy kompie. Zwichniecie jakiego kolwiek stawu to bardzo powazny uraz, towarzysza temu ogromne dolegliwosci bolowe i jest to wskazanie do pilnego kontaktu z ortopeda.

Gość a co sie dzieje?
jak dlugo to trwa?

Gość mam nadzieje,ze to nic powazne
go. od 3 tygodni mnie boli. pierwszy tydzien byl okropny. nie moglam oddychac glebiej, co dopero kichnac i kaszlnac. tortura. a tabletki nie pomagaly teraz boli mnie z tylu, lopatka promieniujac na reke. i te lopatke mam duzo nizej od drugiej. ide jutro do lekarza.mam nadz.ze to jakies nadwyrezenie. milego dnia

Gość Ortopedia Regeneracyjna
Witam Jesli macie jakies problemy zwiazane z narzadem ruchu, zapraszamy na bezplatna konsultacje ortopedyczna i / lub fizjoterapeutyczna do nas: Pierwszy w Polsce Ośrodek Ortopedii Regeneracyjnej i Klasycznej Dermamed-Ortopedia www.dermamed-ortopedia.pl