Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Freykaa

Co myśleć o chłopaku który podszywa się za piosenkarza?

Polecane posty

Gość Freykaa

Wiem że sie ośmiesze pisząc ten topik,ale co tam ;p Poznałam chłopaka na czacie,zafascynował mnie jako osoba.Podszywał sie pod pewnego piosenkarza (mojego idola -.-) ale i tak mu nie wierzyłam,nie dałam mu tego do zrozumienia że wiem,bo już nie chciałam sie z nim o to kłócić.Najgorsze że sie nim zauroczyłam oO 2 lata pisania non stop,zarwane noce itd.Po 2 latach oznajmia że nie ma 19 lat jak mówił,a 16 ;/ czyli jak go poznałam miał 14 a ja wtedy 22.Mówił że sie bał powiedzieć bo sie we mnie zakochał cdn.

Gość Freykaa
Na początku dziwnie mi było,ale przymknęłam na to oko.Miałam trudny okres w życiu a on był jedyny który ze mną wtedy gadał.Nagle któregoś dnia powiedział że tak nie może być,że powinnam znaleźć kogoś w swoim wieku itd.Nie chciałam tego słuchać.Dużo rozmawialiśmy o przyszłości i sie nakręciłam.Pewnego dnia wymyślił bajke że ma problemy z policją i za jakiś czas zniknął.Zostawił mnie samą z tym wszystkim ;( gówniarz jeden,zmarnowane 2 lata,dla niego zrobilam tyle głupstw że teraz znajomi sie odwrócili eh

Gość myślę ze masz chory mózg

Gość Freykaa
Jestem ciekawa jaki był jego cel w tym że mnie oszukiwał i tak podle wykorzystał.Zanim będziecie chcieli zbajerować jakąś laske i cisnąć jej głupoty o wspólnej przyszłości ZASTANÓWCIE SIE KILKA RAZY nim to zrobicie.Potem niewinne osoby cierpią.Może i wykazałam się glupotą i niedojrzałością ale mógł powiedzieć na początku że chce ze mną popisać dla rozrywki,zbicia czasu.A nie. Minął prawie rok,a ja dalej o nim myśle ;/

Gość lalalalalalalala
no coz dalas sie wkrecic, zerwij wszelkie kontakty z nim i zapomnij, zajmij sie czyms ,staraj sie nie myslec, minie z czasem, wiem cos o fatalnych zauroczeniach :(

Gość Freykaa
Zapomiałam wspomniec że uprawialiśmy sex przez gg, mogę być w ciązy?

Gość Freykaa
Taa podszywaczu ;D zastanawiam sie czemu faceci tak robią.Po co te nadzieje itd? Nie jestem jedynym takim przypadkiem,bo jest masa dziewczyn z których ktoś zrobił sobie dobrą zabawe.Może panowie się wypowiedzą?

Gość zdrowa gazela
o matko. to jest chore

Gość tretrteryre
to gowniarz byl, zart sobie zrobil i tyle nie Ty pierwsza i nie ostatnia, skoncz to roztrzasac w koncu, wez sie w garsc i zapomnij, bo jak bedziesz tak rozstrzasac to bedzie duzo gorzej

Gość przypieprzam się o wszystko
wtedy miałaś 22 lata, teraz zapewne masz więcej, a nadal zachowujesz się i piszesz jak 13-latka. przejdź się dziecko do psychologa 😴