Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnakatastrowaaaa

Dziewczyny dlaczego wolicie huj** ???

Polecane posty

Dlaczego założyłem taki temat ? Ciągle słyszę od znajomych wszystkich dookoła, jaki Ty jesteś przystojny,ładny,kulturalny, masz maniery , nie jedna dziewczyna by z Tobą chciała być,nie jednej pewnie zawróciłeś w głowie.Otóż nie prawda a to czemu ? bo praktycznie dziewczyny zawsze wybierają tych złych kolesi.Prosty przykład, miałem super koleżankę z którą kręciłem a ona niby ze mną też, spotykaliśmy się razem jeszcze z wspólną paczką znajomych i ona zamiast wybrać mnie to wybrała naszego kolegę o którym dobrze wiedziała jaki z niego kurwiarz pijak i alkoholik.Mało tego później praktycznie co chwilę pisała smsy,dzwoniła i płakała co ona ma zrobić bo go tak kocha bardzo a z niego taki drań. A co mnie to obchodzi !!?? Sytuacja druga była podoba z tym że moja niby przyszła luba narobiła mi nadziei a i tak skończyła w łóżku z moim najlepszym kumplem.A przed tym wszystkim mówiła i nauczała mnie jaka to z niej porządna dziewczyna i jak bardzo się szanuje.No ludzie proszę Was, czy ja mam takiego pecha w życiu ? Ja nie uważam się za nie wiadomo kogo ale wiem że jestem więcej wart niż nie jeden drań na którego leci cała masa lasek.W dzisiejszych czasach już przekonałem się że nie warto być miłym,otwartym i kulturalnym bo tak czy siak zawsze dostanę po dupie :(

Chyba Ci się coś pokręciło.To jest śmieszne , dlaczego niby dobry facet jest nudny ? wyobraź sobie że potrafię rozbawić ludzi w ułamek sekundy.Ale to nie jest ważne , ważne i głupie jest to że żalicie się że nie ma porządnych facetów a później i tak wybieracie tych największych obiboków.

Gość Zbysia1986
jestem napalona więc jak chcesz to dzwoń dzisiaj zrobie co tylko zechcesz 661-224-501

Ok rozumiem Cię .Widocznie to jakieś drewniaki muszą być.

No to ciekawe , może masz 50% racji.

nie lubie okreslenia zły chłopak bo kojarzy mi sie to z przemocą handlem narkotykami kradzieżami itp

tak juz jest :( laski wola tych złych bo zazwyczaj im czyms imponuja albo dominuja w związku i w gronie znajomych... Ale faceci nie lubia lasek poukładanych itp. tylko te które maja wszystko gdzieś i nimi gardza i wtedy oni za nimi lataja... taki jest ten swiat popiiiii erdolony ;(

Gość tyle_w_temacie
Mam to samo .Niby spelniam wszystkie warunki a jak co do czego to zostaje nalodzie. Trzeba szukac dalej

Gość Paulina 21..
zapomniałaś dodać, że lubia laski, ktore maja wszystko gdzies, tacy, którzy są NIEDOJRZALI. DOJRZAŁY chce poukładanej

Gość tyle_w_temacie
I jeszcze jedno Dlugo my6slalem nad tym ale wiesz co Nie zmieniaj sie dla kogos. Jak ktos ma ci kochac to dla ciebie anie wizji. Kiedys znajdziesz jakas ktora doceni ta nude. A w tym ze sa malo inteligetni to sie nie zgodze .To wlasnie duzo panienek jest bardzooo malo inteligentnych i nie rozumiej takich facetow.

Mi sie wydaje ze zaden facet nie jest poukładany i ma swoje odskoki

No niestety kobiety odbierają Cię jako kumpla-geja :/ Nie w sensie że jesteś gejem, ale jesteś dla nich obiektem aseksualnym i nie patrzą na Ciebie przez pryzmat potencjalnego partnera. Trochę iskry musi być :)

lorika Oj podobnie miałam, dałam szansę takiemu to omal się koniec końców nie pocięłam, i mi bokiem taka dobroć wychodziła po prostu :/ Ale w końcu znalazłam moje połączenie przeciwieństw :D

Gość hehehee45
Spokojnie jak im stuknie 30stak to juz nie sa takie wybredne :>

Gość dobry temat też tak mam
prosty przykład, na wakacje pracowałem z jednym oszołomem, ja dorabiałem przed szkołą, on już był po szkole, nawet gimnazjum nie ukończył. Podeszła do nas jedna dziewczyna w jakiejś tam sprawie no i porozmawialiśmy sobie tak z pół godzinki (tak wiem mieliśmy pracować, szef nie patrzył hehe). Ja byłem uprzejmy, miły, a on? Zero składni, wada wymowy, łysy. Rzucał kurwami cały czas, ciągle przeklinał i obrażał ją. Zgadnijcie czyj nr tel wzięła gdy odchodziła?

Gość sam tak mam
Autorze baw sie i szalej .Tacy jak ty sa rozchwytywani ale jak kobiety dojzeja czyli tak 30 dychy wlasnie . Wtedy bedziesz sobie prtzebieral a one beda plakac dlaczego cie nie wybraly. Czest takie kobitki tego zaluja ale po czasie. Do mnie kazda byla chciala wrocic ale kazda dostala nauczke ze szansa jest tylko jedna. Glowa do gory

moja definicja kolesia który powiniem miec branie : miec swoje zdanie nie byc na kazde zawołanie miec swoje zainteresowania nie robic ciągle tego co lasia chce

Gość Pierolenie o szopenie...
Chuji wybiora malolaty :D

Lorika - mi chodzi o połączenie przeciwieństw typu 'kulturalny cham', 'uległy ale dominujący' i tak dalej, a nie że moje przeciwieństwo ;) Sama szukałam kogoś tak podobnego do mnie, jak to możliwe - bo przeciwieństwa początkowo intrygują, a później wkurwiają na maksa. I nie uda się stworzyć związku gdy partnerzy są przeciwieństwami :)

Gość zielona_fala
hmm widać masz pecha a co do dziewczyn to wybierają tych z 2 obliczami twarzy nie mów hop póki nie przeskoczysz może następnym razem nie dostaniesz po 4 literach

Gość fdgdfsg
Ona dokladnie Jest takie przyslowie madre "Bo przecwienstwa sie przyciagaja a podobienstwa zostaja"

Ona.. " mi chodzi o połączenie przeciwieństw typu 'kulturalny cham', 'uległy ale dominujący' " jak moze byc 'kulturalny cham' ??? albo ulegfły dominujący :D

Ja swego czasu zastanawiałam się z koleżanką, dlaczego fajni faceci wybierają kobiety które ich zdradzają i wykorzystują? A swoją drogo co do tych facetów którzy mają takie powodzenie u kobiet, to oni po prostu dzięki swojej inteligencji, potrafią tak podejść kobietę, że zanim się zorientuje to jest już zakochana. Kiedyś rozmawiałam z jednym takim który i mi imponował w pewien sposób, dlaczego kobiety taj jego lubią ? Wiecie co mi powiedział ?On zawsze kiedy poznaje kobietę, rozmawia z nią, z czasem stara się wyczuć co ona chce usłyszeć i mówi to, czyli dostosowuje się w pewien sposób do tego czego kobieta pragnie.

Mam 18

fdgdfsg Przysłowia nie słyszałam, ale się zgadzam w 100% ;) cream: Może :D Aż mi ciężko we własne szczęście uwierzyć ;) Po prostu wszystko w odpowiednich sytuacjach ;) Wiesz dlaczego większość pokolenia wychowującego się na BH90210 było zakochane w Dylanie? Bo on właśnie taki był, sprawiał wrażenie draba i drania, a wewnątrz idealnie dobry facet ;)