Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeslawa888

dialogmedia

Polecane posty

Gość czeslawa888

czy zna ktos ta telewizje z sieci dialog, jaka jast cena do jakosci, moze porownanie do tp?! pozdr

Gość frykaaa
w porowniu do tp to nie mydla oczu, jest to bardziej rozbudowane, wiecej dostepnego, a netia to chyba w ogole nie ma telewizji

Gość unakit
w dialogu możesz wziąć tv z telefonem i masz ją za darmo przez połowę umowy

Gość unakit
a propos więcej dostępnego to gdzie w takich telewizjach jak w tp, kablówkach czy podobnych są kanały HD?

Gość frykaaa
i w dialogmedia masz tez vod, chyba jakos 700 pozycji na wyciagniecie reki a co do kanalow hd, to przedewszystkim tepewizje cyfrowe, cyfra, n, polsat, potem kablowki, jak vecra, i telewizja z telefonii, jak dialog media czy tp

Gość hikee
porownanie do tp to ciezko zrobic, bo musialby byc ktos kto mial niedawno jedna uluge a teraz ma juz u konkurencji tu poczytaj http://tvzazero.pl/ pakiet podstawowoy to 42 kanaly, przy trzech uslugach, tj interent telefon i tv placisz tylko ok90zl, przy zalozeniu ze najtanszy abonament w tv to 40zl, interent ok 40zl, to masz tv za 10zl, to sie chyab oplaca

Gość aaadka
nie spodziewaj się dużo po kanałach HD jesli nie masz telewizora z HD

Gość aaadka
interent telefon i tv za 90zl zdecydowanie sie oplaca. znam osoby, które płacą i po tyle za sam internet i to nie jakiś zachwycający tylko np. 1Mb/s no to jak za tą samą cene można mieć więcej to chyba jasne

Gość hikee
nie no jasne ze Tv z hd to obowiazek, przeciez nie bede tego ogladal na 17cal monitorze :) ale z drugiej strony nie potrzebuje specjalnego dekodera hd jak w cyfrze, a za darmo go przeciez nie daja a co do cen, to wiadomo ze w pakietach najtaniej, ja u rodzicow place 65zl za 1mb plus abonament telefoniczny, a tu za 30% ceny interetu mam jeszcze telewizje do tego i szybszy interet

Gość unakit
no niektórzy nie wiedzą a potem się dziwią, że obraz nie jest wyjątkowo ładny i marudzą, że HD to nic specjalnego :) tak, tak drogie panie ;)

Gość unakit
a czy nie mając podłączonych kabli innej sieci niż tp można zamówić pakiet usług?

Gość grygry
no chyba maja skoro pyta od dialogmedia to nie ma raczej linii netii, co nie? a juz w ogle bylo by fajnie jakby mieli swiatlowody dialogu, boo na nich net jest juz prawie 1gb

Gość unakit
ale może mieć linie tp przecież zawsze. światłowodów to my mamy najmniej w europie. na litwie jest bardzo dużo

Gość grygry
na liniach tp ale zamiawiajac usluge u innego operatora tez mozna miec pakiet uslug, napewno dialog ma ofert telefon plus internet, i z tego co widzialem to najtanszy abonament jest tanszy niz oplata za utrzymanie lącza, wiec sie bardziej oplaca i jeszcze mozna zadzwonic

Gość unakit
a to oni nie mają tak, że odrazy telefon, internet i telewizja? można te 3 rozdzielić?

Gość unakit
znaczy jaśniej to chodzi mi o to, że nie jestem do końca przekonana czy można wziąć tylko net i telefon bez telewizji. albo tylko telewizje z telefonem. to chyba jest nierozłączna trójka co nie?

Gość pppaula
a niby czemu miala by byc nierozlaczna, to nie przykaz ze wszystko albo nic wydaje mi sie tylko ze telefon jest tu podstawa, albo przynajmniej utrzymanie lacza jesli linia jest z tp, a do tego net lub tv, albo net i tv, a czytales o tym na stronie dialogu

Gość unakit
nic nie czytałam jeszcze, tak tylko rozmyślam :) bo przecież dla nas bardzo opłacalne są 3 usługi w pakiecie. 2 tak samo ale dla takiego dialogu najbardziej opłacało by się sprzedawać po 3 więc mogą dwójkami nie rozdawać - poczytam lepiej

Gość unakit
o widzisz no bo to jest jakaś konkretna strona w końcu z ofertą. już biorę się za czytanie

Gość unakit
to jest pakiet: telewizja + i można dobrac albo neta albo telefon albo i neta i telefon. wszystko jasne a przy okazji dowiedziałam się, że tvp nadaje już w HD ( jest tam dostępny ten kanał ) a tacy biedni podobno :)

Gość pppaula
>>>> o widzisz no bo to jest jakaś konkretna strona tvzazero.pl w końcu z ofertą. no wiem, dlatego Ci ja pokazalam, jest prosta latwa, i nie trzeba sie przedzierac wczesniej przez oferty internetu czy abonamentu telef. tylko tv cyfrowa i jej pakiety

Gość pppaula
>>>> to jest pakiet: telewizja + i można dobrac albo neta albo telefon albo i neta i telefon. wszystko jasne a przy okazji dowiedziałam się, że tvp nadaje już w HD ( jest tam dostępny ten kanał ) a tacy biedni podobno kazdy sie teraz rozwija w HD, eurosport, przyrodnicze, nawet tvp jak widac, w koncu maja zlikwidowac niedlugo tv analogowa, a coraz wiecej ludzi ma telewizory hd wiec jest gdzie ogladac a co do samej oferty dialogu, to najciekawsze sa te pakiety 3w1, net, telef, i tv, najwiecej mozna upustow dostac, a masz przy tym jedna umowe, wiec jeden rachunek :)

Gość dwie strony medalu, hm...
wszystkie nicki to jedna i ta sama osoba -hahaha!

Gość miooo
teraz to tvzazero.pl reklamuje p. Czubówna :)

kto może zaproponować coś podobnego do porównania? te pakiety są całkiem interesujące zważywszy na fakt, że wychodzi taniej

Gość ppaula
Czubówna reklamowala juz wczesniej chyab eurobank i tepse tez, z badan ankietowych wynikalo ze im bardziej sympatyczna i rozpoznawalana twarz czy glos tym wieksze zyski dla reklamodawcy, wiec ten strzal dialogu wydaje sie byc dobrym posunieciem

Gość ppaula
>>>> kto może zaproponować coś podobnego do porównania? te pakiety są całkiem interesujące zważywszy na fakt, że wychodzi taniej znaczy sie ja nie umiem, bo wiem ze netia i tp nie maja pakietow, a juz napewno nie mieli kiedy ja bylam ich klientem, i trzeba bylio kazda z uslug kupywac oddzielnie, teraz nie wiem jak to wyglada

Gość unakit
faktycznie. oprócz kablówek to nie wiele w temacie pakietów jest na naszym rynku. ale niestety kablówki nie są dostępne w wielu miejscach

Gość unakit
taki krok Czubówny z tepsy do dialogu też wiele mówi. bo ogromna liczba klientów tepsy od niej odchodzi właśnie do dialogu czy netii zależy gdzie co jest dostępne ale z tego co się orientuje to więcej klientów tepsy odbiera dialog