Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeslawa888

dialogmedia

Polecane posty

Gość unakit
no to skoro można wziąć dwie usługi to warto się zastanowić. albo najlepiej sprawdzić kiedy kończy się nam umowa za telefon i może można dobrać i 3 usługi. swój numer można zachować?

Gość szostva
kontaktujcie sie ze mną w sprawie dialog odpowiem na wszystko czkafka@op.pl

Gość unakit
w jakim celu? na stronach tvzazero.pl i tej drugiej sami wszystko piszą jasno

Gość czeslawa888
dzieki za wiele opinii, troche mi to juz swiat rozjasnilo, choc wiekszosc dotyczy samego dzialogu a mniej jego telewizji dialogmedia, o ktore opinie dalej usilnie proszę

Gość czeslawa888
>>>>>>>>>szostva (czkafka@op.pl) kontaktujcie sie ze mną w sprawie dialog odpowiem na wszystko czkafka@op.pl>>>>>>>>>>>>> no wlasnie w jakim celu, skoro tu jest tylu znawców, i bez problemu przedstawiaja swoje opinie i doswiadczenia zwiazane z siecia dialog a Ty kim jestes, prezesem spolki, przedstawicielem, monterem, uzytkownikiem?

Gość czeslawa888
>>>>> bambaramba bambaramba@tlen.pl'; kto może zaproponować coś podobnego do porównania? te pakiety są całkiem interesujące zważywszy na fakt, że wychodzi taniej>>>>>>>>>> no wlasnie, potwierdzam i ponawiam zapytanie jak dialog wypada na tle innych sieci, innych ofert, i nie interesuje mnie telewizja satelitarna ani kablowka bo nie mam dostepu, tylko te oferty telewizyjne z sieci telefoniczncych dzieki, pozdr