Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguśka444

włosy po prostownicy

Polecane posty

Gość aguśka444

czy to normalne ze włosy po mojej prostownicy robią się takie nie wyprostowane ze tak powiem i takie tłuste tego samego dnia ??

mnie też sie potem przetłuszczaja, wieczorem już bywają oklapniete, ale doszłam do wniosku, ze to dlatego,iż wcześniej używam za dużo jedwabiu do włosów

Gość aguśka444
ja właśnie nie używam jedwabiu, niczego po prostowania nie używam

Gość bo dziewczynki drogie
jedwabiu czy wszelkich odżywek do włosów powinno się używać zaraz po umyciu na mokre włosy aguśka - jeżeli Ty niczego nie używasz to może po prostu nie służy Ci używanie prostownicy

Gość aguśka444
no co Ty powiesz, nie służy :(( jak ja mam proste włosy i chce tylko końce może moja prostownica jest taka beznadziejna i tak się dzieje kosztowała tylko 25zł. może gdyby była lepszej jakości.

ciekawe - na opakowaniu pisze ze jest doskonaly jako zabezpieczenie przed wysoka temaperatura - nakladam go przed suszeniem i prostowaniem , dziewczynko droga

Gość ojej jak sie obrazila na
dziewczynke, tez powod hahahahaha :D a moze za duzo tego jedwabiu nakladasz, to trzeba potrafic robic

Ja tez nakładam jedwab przed lokówką...Oczywiście w rozsądnych ilościach...Kiedyś miałam taki problem jak autorka, włosy były ?tłuste? i oklapnięte po prostownicy, było ich jakby 3 razy mniej niż przed prostowaniem, zmiana odżywki, plus jedwab i już jest ok.

tak to naormalne bo włosy dostaja bardzo wysokiej temperatury i sie moga przetluszczac

Gość hyghuggu
aguśka to na 100 % od tego. Tez używałam prostownicy za 25 zł, i szlak mnie trafiał jakie miałam po niej włosy. Teraz kupiłam troche lepszą, tzn taką gdzie mozesz ustawić sobie temperature. Ja oczywiście ustawiam na największą bo mam kręcone włosy i to dlatego, nie używam do tego żaqdnych preparatów.

Gość mloda9mama
a mi sie strasznie elektryzuja po prostownicy mimo ze uzywam jedwabiu, co wy na to?

Gość aguśka444
tyle żeby nie bylo tak ze kupie lepsza a włosy dalej będą beznadziejne

Gość aguśka444
bo za bardzo je chyba przesuszyłaś, włosy się elektryzują jak są wysuszone