Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia_niepewna

dziewczyny doradzajcie... pomozcie

Polecane posty

Gość asia_niepewna

witam serdeczie.... dziewczyny mam problem, minowicie spoznia mi sie okres juz o 6 dni... wspolzylem z moim chlpakiem w dni nieplode, pozniej w dniu miesiaczki czyli jakies 3-4 tygodnie po stosunku zrobilam ten test ciazowy (napewno prawidlowo) i wyszedl negatywnie ale boje sie... prosze was o odpowiedzi....

A zabezpieczyłaś się w dni płodne? Powtórz test przede wszystkim dla pewności i nie panikuj. Im bardziej czekasz na okres, tym bardziej on lubi się spóźniać ;)

Gość asia_niepewna
w dni NIEpłodne;) nie nie było bez ale bez wytrysku i na pewno NIEpłodne... ale minmo wszystko sie boje

nieprawidłowo, bo test wykrywa minimalną obecność gonadotropiny kosmówkowej, która musi w tym organizmie jakoś się nagromadzić, żeby została wykryta jako drugi pasek. I zazwyczaj z tego powodu czeka się na wynik testu około 2 - 3 tg. Z resztą, jak nie współżyłaś w płodne, to co się boisz?

Gość asia_niepewna
no przeciez pisalam ze 4 tygodnie czekalam az go zrobic

Gość asia_niepewna
ale dobrze zrobiłam ten test? mi sie wydaje ze tak.... stosunek był 4 tygodnie temu a test robilam wczoraj... chyba juz by pokazał

Oj przepraszam, mój błąd :) To by musiał być jakiś cud chyba :) Najlepiej nie myśleć o okresie i wtedy przyjdzie ;)

niepotrzebnie go zrobiłaś :p dzieci nie biorą się z kapusty :p

Gość asia_niepewna
heheheh jestem jeszcze mlodziutka i lepiej sie bac zeby pozniej emocje nie wziely gory nad rozsadkiem;) ale jak myslicie? ten test byl dobrze zrobiony? 4 tyg po stosunku...

Moim zdaniem w 4 tygodnie po stosunku wynik powinien być wiarygodny :) Mówię Ci, powtórz test i nie stresuje się tak :) Oczywiście następnym razem pomyśl o zabezpieczeniu, bo po co te nerwy, a kalendarzyk małżeński... wiadomo ;)

Gość dobrze ciepla kapiel