Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilusia17

moja mama jest przeciwna naszemu związkowi

Polecane posty

Gość lilusia17

mam 17 lat, on 26, ale nie to jest przeszkodą.. na drodze stoi jego choroba - alkoholizm. ale on na prawdę jest silny - nie pije od 3 lat! mama nawet go akceptowała, ciężko pracowałam na to, by tak było i udało się.. na krótko. mój facet niedawno naćpał się, mama się o tym dowiedziała i.. jest ciężko. długo rozmawiałam z moim mężczyzną o tym i ja go rozumiem, nie zostawię go tylko dlatego, że na chwilę upadł. ale mama bardzo źle to wszystko znosi, miała stan przed zawałowy, bardzo się martwi. ale nie sądzę, by miała, aż taki powód do strachu.. On nigdy nic złego mi nie zrobił. czuję się rozdarta między nim, a mamą. kocham go.

Gość llpp
Wspolczuje matce:O

dziewczyno jest pomiędzy wami 9 lat różnicy, dwa dla Ciebie się nie zmieni, trzy prawdopodobnie jest już narkomanem, założę się że za niedługo wróci do "starego" nałogu. chcesz sobie z nim marnować życie?

Gość qurka ko ko
ja rozumiem twoją mamę. Martwi sie o ciebie, bo ma powód. Ćpa? Były alkoholik? To wszystko przeszedł w wieku 26 lat? Potem może być już tylko gorzej, pojawią sie problemy, upije się, naćpa, ciebie zgwałci i powie, że miał ciężkie cwile. Na miejscu mamy zamknęła bym cię w domu, a na twoim uciekała od niego jak najdalej.

a naćpał się do nieprzytomności? i czym bo to tez ważne a moze to tylko jednorazowe szaleństwo