Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukasz wroc

grubość, obwód penisa

Polecane posty

Gość lukasz wroc

czytam to wasze forum i nie wiem co sądzić... ja wiem ze nie mam duzego penisa 12,5-13,0 cm to przeciez nie potwór a nawet do normy to pewnie ma za mało, ale co do obwodu to chyba nie jest źle bo mam jakies 15,0cm... żona ma dość czesto orgazmy, przewaznie podczas stosunku dochodzi trzy razy, i to przy normalnym numerku, tzn. nie przeciaganym aby specjalnie doszła zreszta jak dla mnie to nie ma nic lepszego w sexie jak orgazm partnerki... a penis moze sie kiedys poskarzy, ale chyba na długość, chociaz zawsze mówili ze lepiej grubszy niz dłuższy... pozdrawiam...

Gość no takkkkkk
cóż tu napisać. jak wam dobrze to i nikomu nic nie przeszkadza no to chyba super.

Gość no to gitara
jeśli wszyscy są zadowoleni to po co ci większy? Nie masz gdzie prania suszyć?

Gość dobry chłopak powrócił
grubość, obwód penisa- bo mój drogi obwód jest wazneijszy niz długosc.. masz krótkiego ale niezłą grubosc i zona zapsokojona :) a jakie pozycje poreferujecie- zona niska, wyskoka gruba chuda ??

Gość Sensor
przebieranie się jest fajne i faceci to kochają www.dyskrecja.pl/sklep.php/k221-Stroje.html?

Gość lukasz wroc
pozycje różne, moja ulubiona to (jak to ktoś mi powiedział nazwe) "na pagony", zona lubi od tyłu na pieska, od tyłu na boku, klasyczna... wiecej ich jest to zależy od akcji:)

Gość za wikipedią
Badania opublikowane we wrześniu 1996 roku w Journal of Urology podają średnią długość prącia jako 12,9 cm (mierzone przez personel). Erekcję wywołano u 80 zdrowych mężczyzn (średnia wieku 54 lata; różne grupy etniczne) metodą farmakologiczną. Celem badania było dostarczenie informacji dotyczących wielkości penisa, które mogłyby pomóc pacjentom rozważającym jego powiększenie. Stwierdzono również, że ani wiek badanego, ani wielkość zwiotczałego penisa nie pozwala przewidzieć jego długości podczas erekcji. Opublikowane w International Journal of Impotence Research w grudniu 2000 roku dane podają, że średnia długość prącia wynosi 13,6 cm (mierzone przez personel). Celem badania było ustalenie cech klinicznych zwiotczałego penisa, aby przewidzieć jego wielkość podczas erekcji. Zmierzono wielkość prącia podczas wywołanej farmakologicznie erekcji u 50 osób cierpiących na impotencję; wyniki nie uwzględniają osób, u których dysfunkcje erekcji mogą być spowodowane czynnikami innymi niż na tle psychicznym. Według pomiarów prowadzonych przez LifeStyles Condoms średnia długość prącia wynosi 14,9 cm, ze średnim odchyleniem 2,1 cm (mierzone przez personel). Głównym celem badania, przeprowadzonego podczas wakacji 2001 roku w Cancn (Meksyk), było ustalenie odpowiednich rozmiarów dla prezerwatyw. 401 mężczyzn zgodziło się na dokonanie pomiaru, z czego 300 było zdolnych do osiągnięcia erekcji (wzwodu nie indukowano farmakologicznie). Opublikowane w 2007 roku badanie 3300 włoskich nastolatków w wieku 17-19 lat, wolnych od wad rozwojowych prącia oraz od schorzeń endokrynologicznych, dało średni wynik długości penisa podczas erekcji jako 12,5 centymetra.