Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abraja

Hello lasencje;)

Polecane posty

Gość hahahahahahahahaha
oooo, jest i moja ulubienica :O dokarm lepiej swojego dzieciaka a nie non stop tu przesiadujesz...

dzis opowiem wam jak dostałam wezwanie ostateczne od komornika dla mohaeda yallowa który chooj wie kim jest i kedy tu mieszkał no i jutro maja mi wtargnac do mieszkania i zabrac własnosc ohamedda hahah juz ja im wtargne ale maja burdel w tych papierach i jeszcze mi zawiadomienie wrzucili jak byłam w sklepie przez skrzynjke a tam jak wół stoi ze do rak własnych ;)

te ulubienica? dziecko ma sie niezle a jak sie ci tak niepodoba moje tpwarzystwo to zpraszam na inny top

Gość kolejna nibygwiazda kafe
:o witaj o żałosna brzydulo :) oraz ty wąsaczu miekka siostra

Gość hahahahahahahahaha
a czy ktos sie smieje z tego biednego dziecka? nam jest go zwyczajnie zal, ze trafila mu sie taka "mamusia"... masz jeszcze cos do dodania zarosniety paszczurze?

no młody popija i nawet cos zjadł lekarka kazała poczekac az mu sraczka zejdzie i wtedy go wezma na konkretne badania ale juz widac ze inny dzieciak poweselał

e tam ostra to jakies niewyzyte zakompleksine i pryszczte gnojki hehe sprawiłam małemu rybki tak je karmił ze pewnie długo nie pozyja ;)

lubie stwory ;) kiedysmiałam slcznego psiaka miał na imie Bigos hehe śmiałam sie ze dziwnie ale spotkałam kolesa na spacerze i ten sie pyta jak piesek sie wabi wiec mu mówie i pytam czy smiesznie a on do mnie ze raczej nie i woła swjego...SAŁATKA no yslałam ze skonam smakowita parka by była ;)

kiedyś wracałam z pracy, i slyszałam jak koleś woła na swojego psa "dziwka do nogi " :P Mój to po prostu Kapsel.

Gość haha pryszczate gnojki
to przy was miss pięknosci :) sraczka ? jak ty się wyrażasz...jezu dobrze że moja mama nie była taką wulgarną ....wiadomo kim... ty ostra wcale nie jesteś ostra tylko słaba psychicznie i dowartosciowujesz się przekleństwami...nikt cie nie uważa za ostrą tak jakbys chciała :D nigdy nie będziesz ostra...

Gość cze lesbijki
🖐️

Gość on off vol
hello siostra, bedziesz dzis jeszcze zakladala tematy o sobie? :) ten z rana byl calkien niezly gdyby nie to, ze wszyscy sie pokapowiali:classic_cool: a poza tym jak tam, ustalilas juz adresy przesladujacego cie podszywu?:D

Gość on off vol
o, zeli, to ty pisalas rano, ze jestes nieudacznica??:D:D:D

W takim razie sto lat i spełnienia marzeń - wszystkich!!!:) A u mnie też ok, czekam z utęsknieniem na piątek i to obiecane 10 stopni na plusie..

Gość on off vol
a bo rano tu byla jakas panna, ktora obchodzila 24. urodziny i pisala, ze jest nieuidacznica;)

Gość on off vol
aha, spoko, myslalam, ze to ty;) wszystkiego najlepszegoo:D