Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocna kolezanka

Krakow- info dla ir turystek

Polecane posty

Gość pomocna kolezanka

Hej! Moje dwie kolezanki wybieraja sie do Krakowa na 3 dni( w czasie wakacje beda jezdzic po Europie) i zapytaly mnie o kilka rzeczy- a, ze ja w Krakowie bylam raz na szkolnej wycieczce- to za duzo nie wiem:O i tak: mozecie polecic jakis fajny hostel- stare miasto ewentualnie Kazimierz w jeden dzien planuja pojechac do Oswiecimia- sa jakies zorganizowane przejazdy?czy cos takiego? jakies fajne puby, kluby, restauracje ktore warto zobaczyc nie wiem moze ktos napisze cos od siebie co byloby interesyjace dla takiech dwoch irlandzkich turystek (25 lat)aha przjada pociagiem z Berlina albo z Pragi i potem pociagiem jada do Wiednia bede wdzieczna:D mozecie pisac po angielsku-bo siedzi jedna za mna;-))

Gość pomocna kolezanka
no prosze Was-naprawde nikt nic nie wie????haloooo:)

Gość krakow krakow
Do Oświęcimia najlepiej busem, jezdzą dosyc często. Co do noclegu to nie wiem, ale co krok to jest jakiś hostel. A knajpy to zalezy jaka muzykę lubią. Ja polecam Jazz Rock Cafe

Gość gfdsg
hosteli jest na peczki nie podam ci dokladnie adresow ale zaraz przy galerii krakowskiej na dworcu sa informacje turystyczne...a busy do oswiecimia odjezdzaja z dworca i jada pod samo auschwitz. Klubow wiele ciekawych na rynku

Gość pomocna kolezanka
hej jest tu ktos??;-)) moze jest ktos kto ma jakies fajne pomysly?? ja juz wynalazlam muzeum sztuki japonskiej i pijalnie czekolady Wedel(nie mialam pojecia, ze cos takiego mamy:())wiec moze podacie jakies fajne miejsca...moze jest np jakis fajny pub z nie wiem np muzyka hiszpanska, napewna sa fajne miejsca z klimatem ktorych nie ma w przewodnikach:)

Gość fortes fortuna adiuvat
hej, niedawno komuś odpowiedziałam na podobny temat, więc poszukaj w tematach powinno być ;) teraz nie mam czasu się rozpisywać, a tam wszystko w miarę dokładnie opisalam.