Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glab ze mnie przyznaje

Gdzie jest polecenie Drukuj w Office 2007

Polecane posty

moze ktos wie? Bo szukam od godziny :P Znaczy juz niby znalazlam ale to chyba nie to, bo zadnej reakcji nie bylo w postaci wyplucia przez drukarke papiera (papier w drukarce jest :classic_cool: )...

dobra, znalazlam 🖐️

Gość to nie cmy to glod
tam gdzie w kazdym innym czyli zakladka plik i drukuj. nie drukuje bo mas zustawiona inna drukarke albo ta ktora jest nei jest podlaczona do komputera lub pradu :classic_cool: drukarke domyslna zmienia sie w menu start/ustawienia/drukarki wybierasz tam po kolei jesli nie wiesz ktora ma byc :D mozesz tez po nacisnieciu drukuj wybrac inna drukarke w zakladce.

Gość fabiane
BLONDYN, BLONDYN, BLONDYN :D:D:D na samej gorze masz po prawej stronie napis plik, nakieruj na niego myszke i nacisnij, i poszukaj napisu DRUKUJ, powinno Ci sie udac :D

Sama znalazlam - ale do Waszej wiadomosci - wlasnie ze nie ma tam napisu ;) I drukuje sie inaczej niz napisaliscie ;) Ale i tak juz znalazlam... Chociaz po takich tlumaczeniach to dopiero bym zostala sprowadzona na manowce :D

Gość to nie cmy to glod
Sama znalazlam - ale do Waszej wiadomosci - wlasnie ze nie ma tam napisu I drukuje sie inaczej niz napisaliscie - :O bo mozna drukowac na dwa sposoby albo tak jak napsialem albo klikajac na IKONKE na pasku z symbolem drukarki ale skoro pytasz o takie rzeczy rozsadny czlowiek domniemuje ze nie masz paska z symbolem drukarki bo tego paska byc nie musi :O zakladka plik jets z lewej strony nie prawej jak ktos napisal :O

to ze byc nie musi to wiem... o takie rzeczy bym nie pytala. Pytalam gdzie znalezc. Ale juz sobie znalazlam, zanim mi napisaliscie te metne tlumaczenia... dzieki 🖐️

Gość nie znamy sie
od czego jest POMOC w office?

Wiem jak sie zmienia drukarke domyslna i wiem, ze kazde urzadzenie elektryczne bedzie dzialao lepiej jak sie wsadzi wtyczke do gniazdka. Wiec idzcie robic idiote z kogos innego ;) Mi wystarczy ten cholerny office 2007, co by sie powkurzac ;)

czy ja nie napisalam, ze ZNALAZLAM, zanim sie doczekalam w ogole wyjasnienia? :D bez pomocy offica...