Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy getry-legginsy

czy getry-legginsy sa jeszcze modne

Polecane posty

Gość czy getry-legginsy

widziałam fajne, z kieszeniami, na jednej cekiny,materiał przylegający do ciała, cena 69zł kupić,? modne sa jeszcze?

Gość caly czas sa modne od kilku
seoznow

Gość Tym razem mi się udaaa !
Hej , jasne że tak :):) Ja natomiast gustuje w tych zwyłych bez niczego , bo lepiej je można dopasować do stroju , ale każdy według uznania :) Pozdrawiam ;*

tak. leginsy udające dżinsy (jeginsy) zwłaszcza.

Gość czy getry-legginsy
kupilam :) roz.S ale kurcze zastanawiam sie czy jeszcze nie powinny być bardziej opiete,rozmiar XS, niewiem sama, ładnie przylegaja do ciała,nie marszcza się , wiec chyba jest ok? dodam, ze spodnie normalne nosze rozmiar M

Gość jaioiajoaj
a ja kupiłam też rozmiar s i się zastanawiam czy nie są za małe

Gość jaioiajoaj
czy nie pękną, ledwo je wciskam normalnie też noszę s m ale czasam l

Gość :):):)....

Gość wlochata_kulka
Ja tam uwielbiam legginsy! Zdobione, jednolite, z dżetami i innymi pierdólkami!! Cudne ;-) mimo że nóg za szczupłych nie mam nie mogę się powstrzymać :) faceci i tak się oglądają, ostatnio legginsy niezłe widziałam na vintageshop.pl no i allegro!

A ja super znalazłam tutaj: www.e-marilyn.pl. No i kupiłam od razu takie czarne z zameczkami i te w takie niebieskie ciapki. Wczoraj przyszły, w sam raz, bo pogoda coraz lepsza :P

A ja super znalazłam tutaj: www.e-marilyn.pl. No i kupiłam od razu takie czarne z zameczkami i te w takie niebieskie ciapki. Wczoraj przyszły, w sam raz, bo pogoda coraz lepsza :P

Gość zawsze_mafijka
Oczywiście, że są modne! Rzeczywiście pełno modeli udających dżinsy, szczególnie Gatta poszalała w tej dziedzinie: kwiatki, ciapki, zamki itp. Wybrałam jednak klasycznie czarne z ciekawym wykończeniem jak paseczki http://www.soyelle.pl/ORSO-02-legginsy-dlugie-czarne-kryjce-z-imitacj-paskow-Gatta-p1976.html są rzeczywiście niezłe i będą dobrze wyglądały do szpilek. Chodzi za mną jeszcze taki odjazdowy model (trochę drogo), ale chyba się skuszę, w końcu trzeba odświeżyć garderobę na wiosnę. Co myślicie o czyms takim? http://www.soyelle.pl/FRUFRU-legginsy-marszczone-czarne-Ballerina-ekskulzywne-p1950.html

Gość wisi mi to bo mam
krzywe nogi :(:(:(