Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewwwa

jak to jest ??

Polecane posty

Gość ewwwa

Drogie dziewczyny nie mam pojecia jak osiagnac orgazm łechtaczki jak to zrobic jakie pieszczoty stosowac lub jak ma to zrobic moj partner kiedy uprawiamy sex. On niby wszystko wie ale nic nie skutkuje . I jak długo trzeba robic takie pieszczoty ??

Niech odsłoni Twój kapturek i delikatnie zatacza na perełce kółeczka języczkiem, może tez delikatnie ssać a Ty musisz go nakierować, które doznania językowe najbardziej Cię podniecają....i aż do Twojego orgazmu:)) ma tak robić!

Gość ewwwa
a jak długo to trzeba robic bo ja juz watpie zebym osiagneła orgazm ;(

Gość nie oszukuj sie
on 'wszystko wie' ale nie skutkuje? dziewczyno skoro nei skutkuje to znaczy ze nie ma zielonego pojecia, prawdopodonie nie wie nawet gdzie ejst lechtaczka. jego wina.

Gość ewwwa
no moze i masz racje

Może zacznę z innej beczki:)) Wpierw sama naucz się doprowadzić do szczytowania a jak już poznasz samą siebie pokaz swojemu chłopakowi jak ma to robić palcami i języczkiem.....i ma miłość bosssską...pokaż mu gdzie masz tę łechtaczkę!!!...pokaż mu co ma Tobie lizać.....bo najwidoczniej jeszcze jej nie znalazł:((

A jak długo?.....no aż poczujesz odprężenie....w pierwszej chwil tuż po orgazmie łechtaczka jest bardzo wrażliwa na dotyk, kobieta odczuwa to wyraźnie i nie chce zazwyczaj aby ją tam więcej dotykano....takie wrażenie trwa kilka do kilkunastu minut.

Gość ughwed2
ja osiągnęłam ostatni orgazm w listopadzie teraz nawet po bzykać w spokoju nie możemy tylko na szybko bo mamy "gości" a śmieszne jest to że osiągnęłam szczyt jak facet pieścił mnie oralnie pomiędzy wejściem do pochwy a odbytem :D aż mnie zatkało że coś takiego jest możliwe, zawsze myślałam że tylko faceci :D i juz nie udało się tego powtórzyć :)